Динамівці коментують невдачу

Динамівці коментують невдачу

Другий рік поспіль «Динамо» не візьме участь у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Одне із завдань, поставлене керівництвом клубу перед командою на сезон, не виконано. Лише деякі гравці знайшли в собі сили прокоментувати ситуацію після поразки від «Рубіна».

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Мені складно зараз говорити, ми програли, хоча могли зіграти краще. Тепер будемо намагатися успішно виступити в Лізі Європи. В минулому сезоні добре зіграли, вийшли до чвертьфіналу. Тепер спробуємо поліпшити цей результат.

* * *

Олег ГУСЄВ, півзахисник «Динамо»:

- У Казані «Динамо» грало краще, ніж у Києві, але результат в обох матчах невтішний...

- У футболі важливий результат, а не як грали. Ми не виконали поставлене завдання. Але нашим хлопцям нема в чому дорікнути, ми старалися. Напевно, вичавили максимум. Було багато моментів, але не реалізували. Тепер будемо намагатися вийти до Ліги Європи.

- Забитий вами м’яч перервав безголеву серію «Динамо». Чи може він надати імпульс команді в майбутньому?

- Я сподіваюся. Нам засмучуватися довго не можна, незабаром дуже важлива гра в чемпіонаті. У «Динамо» відставання від «Шахтаря» в два очки та четверта позиція в таблиці. Потрібно перелаштовуватися на чемпіонат, не варто розслаблятися.

- Сьогоднішній рівень «Динамо» – Ліга Європи, а не Ліга чемпіонів?

- Я не казав, що наш рівень відповідає Лізі Європи, чи Лізі чемпіонів. Мав на увазі, що ми створюємо моменти, але не можемо їх реалізувати.

- Якби арбітр зарахував м’яч «Динамо» у ворота «Рубіна» в першому таймі, гра пішла б за іншим сценарієм?


- Якби… Так, за рахунку 0:1 суперник побоювався би, не почував себе розслаблено. На початку другого тайму стало помітно, що «Рубін» розгубився. Тоді якби забили м’яч, усе могло б скластися по-іншому. Але зіграли так, як зіграли.

* * *

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- Перемагає команда, яка не припускається помилок, яка забиває м’ячі в чужі ворота та не пропускає у свої. Моя провина в невдачі також є. Що ще сказати? Хочу вибачитися за поразку перед нашими вболівальниками.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер