Динамівці лідери глядацьких симпатій

Динамівці лідери глядацьких симпатій

Слова Олексія Михайличенко і його підопічних про 12-го гравця, який постійно підтримує улюблену команду в матчах Ліги чемпіонів, знайшли відображення у статистиці відвідувань стадіонів Старого світу за підсумками перших трьох турів. Обидві домашні зустрічі “Динамо” – з московським “Локомотивом” і лондонським “Арсеналом” – стали найвідвідуванішими з 48 матчів турніру.

За поєдинком з росіянами з трибун НСК “Олімпійського” спостерігало 79000 уболівальників, а свідками переконливої перемоги над британцями стали 82000 фанів. Третіми у рейтингу глядацьких симпатій йде матч “Реал” (Іспанія) – “Марсель” (Франція) із 70000 симпатиками.

Безумовно, двох перемог у київських матчах Ліги чемпіонів не було б без вашої підтримки. Не даром кияни і гості столиці з ранку вишукувалися у чергу до кас стадіону з надією отримати заповітну перепустку на матч. І не просто так десятки автобусів з номерами практично всіх регіонів України колесили тисячі кілометрів до епіцентру футбольного і спортивного життя країни.

Динамівці віддячили шанувальників захоплюючими футбольними видовищами, у яких одержано переконливі перемоги. І, без перебільшення, внесок у них уболівальників був визначальним!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер