Динамівці розпочали голландський збір

Динамівці розпочали голландський збір

Сьогодні вранці близько 11-ти годин за київським часом динамівці прибули в амстердамський аеропорт. Переліт із столиці Україні до одного з найбільших міст Голландії тривав трохи більше двох годин.

Після проходження усіх формальностей кияни вирушили до містечка Хондерло і оселилися у "лісному" готелі Golden Tulip Residence Victoria.

Цей заклад не так давно окупували футболісти "Барселони", збірної Голландії та інших відомих команд. Нині, окрім динамівців, в ньому мешкають футболісти донецького "Металургу".

Керманич "Динамо" Олексій Михайличенко привіз на збір 22 гравця: Рева, Шовковський; Дмитрулін, Федоров, Головко, Несмачний, Саблич, Боднар; Лєко, Гіоане, Чернат, Хацкевич, Гавранчич, Белькевич, Діого Ринкон, Гусин, Ель Каддурі, Пеєв; Мелащенко, Ідахор, Шацьких, Милевський.

З різних причин залишились у Києві Скоба, Лисицький, Воробей, Алієв, Худжамов та Михайлов.

У планах динамівців щоденні тренування на полі готеля, а також три контрольних матчі. 22 лютого кияни зіграють з ярославським "Шинником", 28 числа з московським ЦСКА, а суперник 25 лютого визначиться найближчими днями.

Увечері підопічні Михайличенко провели перше тренування. Не дивлячись на достатньо прохолодну погоду та жорстке поле, хлопці працювали з гарним настроєм та бажанням.

На завтра заплановано два заняття. Окрім того, три найближчих дні будуть не тільки тренувальними, але й телевізійними. Знову розпочались єврокубкові баталії, які дивитиметься більшість футболістів "Динамо".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер