Динамівці новою формою задоволені

Динамівці новою формою задоволені

Представлення нової форми внесло певну різноманітність у будні динамівців. Вони із задоволенням поспілкувалися з уболівальниками, сфотографувалися на пам’ять і роздали автографи. А після закінчення офіційної частини заходу приділили увагу й журналістам. Причому, питання стосувалися не лише нової форми, але й найближчих матчів у чемпіонаті та Лізі Європи.

Максим КОВАЛЬ, воротар «Динамо»:

- Мені сьогоднішній захід дуже сподобався. Вважаю, їх потрібно проводити якомога частіше, щоб уболівальники могли бути ближчими до команди, гравців.

- Зізнайтеся чесно, під час серії пенальті піддавалися?

- Малюкам – так (посміхається).

- Як вам нова форма?

- Красива, мені дуже подобається. Який колір більше подобається? Люблю воротарську форму чорного кольору. Ще в білому хотілося б спробувати зіграти, але вона, напевно, занадто яскравою буде. Отже, яку форму дадуть, у такій і гратиму.

- Жовті бутси для презентації, чи збираєтеся в них виходити на поле?

- Поки не знаю. Узяв нові, вирішив спробувати. Якщо зручні – гратиму в них.

- Майбутня гра із запорізьким «Металургом» має для вас особливе значення?

- Абсолютно ні, це просто чергова гра в чемпіонаті, яку нам потрібно виграти.

- Із колишніми партнерами вже обговорював поєдинок?

- Ні. З хлопцями я спілкувався, але про саму гру ми не говорили. Ніхто на цю тему мене не підколював, ми просто обмінялися останніми новинами. А ось останнє місце «Металурга» в турнірній таблиці обговорювали, але я би не хотів поширюватися із цього приводу, це внутрішня справа команди. Особисто мені дуже шкода, що запоріжці опинилися в такому становищі. Сильно за них переймаюся. Хотілося б, щоб вони піднялися вище якомога швидше.

- Валерій Газзаєв що-небудь запитував про «Металург»?

- Поки ні. Але сьогодні в нас буде заїзд на базу, якщо він чимось поцікавиться, я з радістю йому розповім. Секрети? Та які там секрети, тут нічого приховувати.

- За тиждень старт у Лізі Європи. У цьому турнірі ви ще не грали...

- Ні, але ми всі готуємося. Потрібно ставити перед собою максимальні цілі і прагнути до їхнього досягнення.

* * *

Андрій ЯРМОЛЕНКО, нападник «Динамо»:

- Гадаю, сьогодні було цікаво і для нас, і для глядачів. Все ж таки, отримали нові емоції після ігор. Вийшов приємний відпочинок.

- Нова форма сподобалася?

- Так, дуже. Щоправда, я побачив нові футболки трохи раніше. Цікавий дизайн, а матеріал начебто такий же, як і в попередній моделі. У красивій формі будь-якому футболісту приємніше виходити на поле.

- До ролі моделі звикаєте?

- Минулого року я брав участь у такій же презентації форми, тому цього разу було набагато легше. Вже став досвідченіший у цій справі (посміхається).

- Із запорізьким «Металургом» проблем не має виникнути?

- Якщо ця команда перебуває на останньому місці, це ще нічого не означає. Нас це мало цікавить, ми більше думаємо про свою гру. У команди одне завдання – набирати очки, які втратили.

* * *

Влад КАЛИТВИНЦЕВ, півзахисник «Динамо»:

- Мене вперше запросили на подібний захід – презентацію нової форми «Динамо». Учора ввечері подзвонили з клубу із запрошенням, я, звичайно, погодився тут бути присутнім. Сьогодні на стадіон прийшло багато вболівальників, це дуже добре! Зізнаюся чесно, дуже приємно, коли в тебе беруть автографи, із тобою фотографуються. Для мене все це нове. Ще мене здивувала розважальна програма, коли вболівальники могли пробити пенальті. Я ще жодного разу такого не бачив. Було весело! Тепер важливо з таким же позитивним настроєм підійти до гри із запорізьким «Металургом»!

 

 


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер