Динамівці про фінал Кубка Першого каналу

Динамівці про фінал Кубка Першого каналу

Віталій Федорів, захисник «Динамо»

- Що сказав Юрій Сьомін, випускаючи в перерві матчу?

- Андрія Несмачного непокоїв м’яз, і я повинен був його замінити. Тренер попросив грати в свою гру, зосередившись у захисті. В атаці і без мене було достатньо футболістів.

- Ти завжди відзначався дисциплінованістю на полі. За що отримав «червону» картку?

- Перше попередження заслужив, за грубу гру. А друге за повільний відхід м’яча при пробитті «Шахтарем» штрафного. Шкода, звичайно, що підвів команду. Заспокоює підсумкова перемога і золота медаль на грудях.

- Арбітр тримав усі нитки управління грою? 
- Ні. Взагалі, гадаю, суддя був налаштований проти нас. Перший пенальті вигадали, а наприкінці зустрічі він не помітив порушення проти Корреа в штрафному «Шахтаря». Хоча, для чого згадувати неприємне? Просто через це для перемоги нам довелось докласти додаткові зусилля.

- Упродовж усієї зустрічі був певен, що «Динамо» завоює Кубок?
- Звичайно! Того дня в мами день народження і зробив їй прекрасний подарунок. Після гри вже вона мене вітала.

- Які нагороди ще є у твоїй нетривалій кар’єрі?

- Володар Скперкубка України. А найприємнішим вважаю останній матч минулого чемпіонату України. Основа «Динамо» пішла у відпустку, а другий склад обіграв «Арсенал» 1:0. Мені пощастило забити м’яч.

- Сергія Реброва заслужено визнано кращим гравцем турніру?

- Безумовно, недарма ми його обрали капітаном. У важку хвилину він повів за собою команду. У перемозі «Динамо» його заслуга дуже велика.

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:
- Ми перемогли за рахунок характеру. Не кожна команда здатна відігратись, пропустивши прикрий гол за п’ять хвилин до кінця зустрічі. Хлопці швидко зібрались, організували кілька хороших атак і зрівняли рахунок. Далі в гру втрутився суддя, почались вилучення. Навіть граючи в меншості, ми більше за суперника хотіли здобути перемогу. Справжнім героєм став Шовковський. Навіть не пригадаю, коли воротар у серії пенальті парирував три удари. Він вселив упевненість у наших гравців, які і довели справу до завершення. Ми добре почали рік, з позитивним настроєм продовжуємо готуватись до чемпіонату України. Потрібно лише не зупинятись, усуваючи все що багаточисленні проблеми в грі. Тоді перемоги прийдуть і в Лізі чемпіонів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер