Динамівці про матч проти «Дніпра»

Динамівці про матч проти «Дніпра»

Важкий матч, прикра поразка… Недивно, що гравці «Динамо» після матчу виглядали пригніченими, перебираючи подумки події. Тіберіу Гіоане та Горан Гавранчич поділились думками з журналістами із приводу матчу проти «Дніпра»

Тіберіу Гіоане: «Дніпро» відіграло дуже сильно»

- Тіберіу, що трапилось із командою на старті сезону? Позаду уже чотири тури, а «Динамо» не виграло жодного матчу…
- Дійсно, певні проблеми в команді існують. Напевно, присутня розслабленість із попереднього чемпіонату. У тому сезоні в нас усе складалось і нам вділось виграти у всіх змаганнях на внутрішній арені. Але вже почався новий чемпіонат, і про минулі заслуги потрібно забути.

- Як гадаєш, який гол став переломним у матчі?
- Думаю, вирішальними стали два м’ячі наприкінці першого тайму. У другій же половині матчу нам, на жаль, не вдалось нав’язати супернику свою гру. «Дніпро» сьогодні відіграв дуже сильно, застосувавши пресинг на кожній ділянці поля. Незважаючи на незадовільний для нас рахунок, хотілося б подякувати нашим уболівальникам, які підтримували нас до останньої хвилини.


- Враховуючи, що на носі виступи в Лізі чемпіонів, як команда збирається вирішити ігрові проблеми?
- До Ліги чемпіонів ще десять днів, матч проти запорізького «Металургу». У Запоріжжі потрібно обов’язково перемагати із хорошим настроєм підходити до поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду чемпіонської Ліги.

- Що Дем’яненко говорив про перерву?
- Що говорив головний тренер у роздягальні, залишиться між нами і тренерським штабом. Нам вирішувати проблеми, які виникли, і лише разом ми зможемо з ними справитись.



                                                                 * * *
Горан Гавранчич: «Суперники перебігали нас»


- Горан, що трапилось із командою наприкінці першого тайму?
- Гра проходила в нашому ключі, був контроль м’яча, впевненість. Але пропущені м’ячі наприкінці першого тайму деморалізували команду. У другій половині матчу дніпропетровці просто перебігали нас, задавили і в результаті перемогли.

- Поразка команди пов’язана з силою суперника чи все ж власною слабкістю?
- Ми своєю грою незадоволені. У цьому матчі ми не показали всього, на що здатні. Якщо гратимемо на максимумі можливостей – буде і результат. Сьогодні, на жаль, цього не трапилось.

- Як вважаєш, «Дніпро» заслужено зараз іде на першому місці в турнірній таблиці?
- Сьогоднішня гра, думаю, дала відповідь на це питання.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер