Динамівці – про матч з «Арсеналом»

Динамівці – про матч з «Арсеналом»

Після матчу з «Асеналом» динамівці були трохи засмучені втраченою на останніх хвилинах перемогою, але нічию розцінювали як не найгірший результат, про що і розповіли журналістам.

Ісмаель Бангура, нападник «Динамо»:

- Звичайно, я почуваю себе трохи втомленим. Що стосується матчу, то, природно, в парі з Мілевським мені було комфортніше діяти, адже в останніх матчах ми грали разом, і в нас все виходило, а зараз, звичайно, важко без Артема.

 

* * *

Тарас Михалик, захисник «Динамо»:

- Грати з «Арсеналом», звичайно, було важко. В принципі, в них вся команда складається з швидких і технічних гравців.

- В одному з моментів ви опинилися на вістрі атаки на лівому фланзі…

- Це я згадав молодість (посміхається). Якби ще з носка трохи раніше пробив і поцілив у ворота, було б взагалі добре.

- Як, у цілому, розцінюєте результат?


- В принципі, не програли, це вже добре. Але, звичайно, завжди прикро пропускати гол за дві хвилини до кінця матчу.

- Але ж могли перемогти…

- Могли, але не склалося. Прагнутимемо виграти наступні матчі.

 

* * *

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- Як гра? Та матч як матч, звичайний поєдинок Ліги чемпіонів. Радий, що зібрався повний стадіон глядачів, тому грати було приємно. Сьогодні ми мали вигравати, але добре, що хоч вдалося перервати торішню програшну серію.

- В цілому, результат можна вважати позитивним?

- Нам вдалося заробити одне очко, значить, напевно, він позитивний. Звичайно, прикро пропускати гол на останніх хвилинах, але життя на цьому не закінчується. Зробимо необхідні висновки, і в наступних матчах йтимемо вперед.

- А своїми діями сьогодні ви задоволені?

- Зараз нічого не можу сказати, необхідно заспокоїтися після матчу, щоб всі емоції вляглися, подивитися гру ще раз і потім зробити відповідні висновки. Це питання краще поставити тренеру.

- Що Юрій Павлович сказав після матчу?

- Подякував нам за гру, сказав, що добре виступили. Щоправда, наприкінці трохи не вистачило концентрації, внаслідок чого ми втратили три важливих очки. Але нічого страшного, на цьому життя не закінчується.

- Що можете сказати про суперника? Як вам сьогодні «Арсенал»?

- Вони просто грали в свою гру, нічого надприродного в діях суперника не було.

- Можете порівняти нинішню команду з тією, яка грала проти «Динамо» чотири роки тому?

- «Арсенал» залишився тим же самим. Раніше ми взагалі в Києві їх «не відпускали», а вигравали і брали три очки. У цій команді змінюються футболісти, а гра залишається тією ж.

- Проти кого вам сьогодні було найскладніше грати?

- Зрозуміло, що Адебайор хороший нападник, але яскраву гру футболіст може продемонструвати тільки тоді, коли в його партнерів все гаразд із командними діями. А якщо команда не грає, то один в полі не воїн.

 

* * *

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- Нічого страшного, що сьогодні ми досягли тільки нічиєї. Гратимемо далі і боротися за вихід з групи.

- Кого ви зараз вважаєте головним фаворитом нашої групи?

- «Арсенал», як і до цього матчу. А поборотися за друге місце шанси в нас, «Порту» і «Фенербахче» однакові.

- А «Динамо» може поборотися за перше місце?

- Звичайно, ми будемо це робити, будемо намагатися і далі грати так, як сьогодні. Якщо вийде зайняти перший рядок у нашій групі, буде дуже добре, а якщо ні, ми будемо задоволені і другим місцем.

- В складі «Арсеналу» можете когось виділити?

- Ми знали, що в них всі гравці дуже хороші, а Адебайор найсильніший нападник у команді. Також сподобався Фабрегас. Якщо йому дати час, він діє дуже небезпечно.

- Тренерською установкою було стримувати їх натиск?


- Спеціально такого завдання не було. Тренер сказав зіграти так, як ми вміємо, так, як це робили в матчі із «Спартаком», на 100% своїх можливостей, тоді досягнемо позитивного результату.

- В першому таймі не все виходило? «Арсенал» створив два або три небезпечних моменти, в той час, як у «Динамо» м'яч зовсім не тримався.


- Так, я вже говорив, що це хороша команда. А от у другій половині зустрічі ми зосередилися на обороні, добре, що вдалося забити. Потрібно було і далі продовжувати атакувати, грати у свій футбол. Якби ми краще зіграли і не допустили контратак «Арсеналу», наша команда перемогла би. Але, на жаль, це футбол, що тут поробиш.

- Здалося, що в першому таймі «Динамо» трохи побоювалося «Арсенал»...

- Можливо, адже лондонці, на мій погляд, зараз грають у найкрасивіший футбол у світі, тому, можливо, певний мандраж і був. Але мене це не стосувалося, я нічого такого не відчував. Тільки під час розминки з'явилося хвилювання, але через дві-три
хвилини воно пройшло. Так буває перед кожною грою.

- Ви двічі мінялися флангами із Романом Єременком. Це була ідея Сьоміна?

- Ні, все залежало від ситуації. Якщо під час гри я опинявся на правому фланзі, то там і залишався. У нас такого немає, що я граю тільки зліва, а Єременко тільки справа, ми міняємося і граємо по ситуації.

 

* * *

Півзахисник «Динамо» Айїла Юссуф залишав стадіон за допомогою адміністратора команди. В одному з ігрових епізодів він отримав травму, і тренер був вимушений його замінити. Ми спробували дізнатися, як себе почуває наш легіонер:

- Я поки не знаю, наскільки серйозне в мене ушкодження. Завтра медичне обстеження все покаже. Але, гадаю, травма не дуже серйозна, хоча нога в мене болить. Завтра ми будемо вже все знати.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер