Динамівці – про матч з «Есб'єргом»

Динамівці – про матч з «Есб'єргом»

Після матчу з данським «Есб’єргом», який закінчився нульовою нічиєю, головний тренер і футболісти «Динамо» поділилися своїми враженнями з кореспондентом клубного Інформвідділу.

Юрій Сьомін: «Непогано відіграв суперник»


- Добре, що матч із данцями обійшовся без травм. Вдалося ще раз оцінити ігрові кондиції Діого Рінкона, Черната, Гусєва, Асатіані, який приєднався до нас учора. На мій погляд, сьогодні непогано відіграв суперник. Також отримали ігрову практику всі футболісти, як і планувалося – не брали участь у поєдинку лише хлопці, які виступали за свої національні збірні.

- Для Асатіані це була перша гра на зборах…


- Відверто кажучи, гадав, що його фізичний стан буде гіршим. Але, як для першого матчу, Малхаз відіграв достатньо непогано, впевнено відпрацювавши в захисті на своїй позиції.

- Все ближчі матчі Кубка УЄФА з «Валенсією». Ви вже визначилися, хоча б приблизно, зі складом на ці поєдинки?

- Звичайно, вже є певні напрацювання. В матчі з московським «Динамо», яким ми будемо завершувати збори, вже гратимуть ті гравці, які, швидше за все, вийдуть і проти «Валенсії».

Олександр Рибка: «Виконали запланований об'єм роботи»

- На хід гри вплинула достатньо спекотна погода, через що хлопцям, які працювали на ранковому тренуванні, довелося достатньо важко. Загалом, запланований об'єм роботи виконати вдалося.

- Як вважаєш, за рахунок чого данцям вдалося на рівних протистояти нашій команді?


- Перш за все, ім'я «Динамо» (Київ) є хорошим подразником. Для нашого суперника було додатковим стимулом зіграти з учасником Ліги чемпіонів і Кубка УЄФА, тому, гадаю, результатом вони можуть бути задоволені.

Малхаз Асатіані: «Нічия влаштувала суперника»

- Для мене це був перший матч у нинішньому році. Звичайно, було дуже важко, адже я тільки вчора почав знову тренуватися з «Динамо». Відчуваю, що треба додавати, з подвоєною енергією працювати на тренуваннях. Сподіваюся, все буде добре, і до матчів чемпіонату України я підійду в хорошій формі.

- Упродовж матчу данці застосовували пресинг по всьому периметру поля. Чи не стало це для вас несподіванкою?

- Нічого несподіваного в цьому не немає. Суперник дуже добре підготовлений фізично, і лише за рахунок постійного тиску вони могли розраховувати на позитивний для себе результат. Так у результаті і сталося – нульова нічия їх цілком влаштувала.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер