Динамівці про матч із «Клужем»

Динамівці про матч із «Клужем»

«Динамо» зазнало першої поразки на зборі в Австрії, програвши чемпіону Румунії «Клужу» з мінімальним рахунком 2:3. Прокоментувати поєдинок погодилися півзахисники «Динамо» Тіберіу Гіоане та Мілош Нінкович.

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- Сьогодні обидві команди продемонстрували хороший футбол. Рівень румунської команди достатньо високий, і, гадаю, глядачам, що були присутні на матчі, гра сподобалася.

- А як ти прокоментуєш той факт, що з 22-х футболістів, заявлених на гру, в «Клужі» лише п’ятеро румун?

- Не в моїй компетенції коментувати це. Кому виступати в команді, вирішує президент і тренер. Головне, що команда грає в хороший атакувальний футбол, і досягає результату. Все ж таки, виграти чемпіонат і взяти Кубок в Румунії дуже непросто, враховуючи силу бухарестських команд.

- У чому головна причина першої поразки на австрійському зборі?

- Важко сказати. В принципі, результат у товариських матчах ніколи не розцінювався як головний показник. Головне – це гра, яку демонструє команда. Вважаю, що ми сьогодні зіграли в непоганий футбол, але, на жаль, успіх був на боці румунського клубу.

***

 

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- Сьогодні був непростий спаринг із хорошим суперником. Перший тайм ми провели на достатньо високому рівні, непогано контролювали м’яч, також мали кілька можливостей для того, щоб забити м’яч, але, на жаль, не змогли втілити перевагу в голи. В другому таймі трохи підсіли, але на це є пояснення. Попередні три матчі ми грали по тайму різними складами, і цілком можливо, що у фізичному плані не змогли сьогодні рівно відіграти весь матч.

- Ти отримав пошкодження в середині другого тайму, через що довелося навіть робити заміну. Щось серйозне?

- Та ні, начебто. Невеликий удар, який, сподіваюся, до завтра зійде.

- Три пенальті в одному матчі – це нормальне явище?

 

- Ні, звичайно. Суддівство було далеким від ідеального, втім, як і в попередньому матчі з «Ваккером». Добре, що це всього лише товариські матчі. Тому не варто акцентувати увагу на помилках судді, а потрібно концентруватися на своїх і намагатися усунути їх.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер