Динамівці про матч із «Крилами Рад»

Динамівці про матч із «Крилами Рад»

Перемогу над самарськими «Крилами Рад» у першому контрольному матчі на австрійському зборі в Австрії прокоментував автор першого м’яча у ворота «Крил Рад», півзахисник Олександр Алієв, а також захисник Горан Саблич.

Олександр Алієв, півзахисник «Динамо»:

- Схоже, подібні голи – прямі удари зі штрафного – стають твоєю візитною карткою.

- Як сказати… Ви самі бачите, що я після кожного тренування залишаюсь додатково і відпрацьовую удари з різних позицій. Добре, що це не дарма проходить, і дає результати в матчах команди.

- А як оцінюєш матч у цілому?

- Важкувато було. Перш за все, через те, що діставались місця проведення гри майже дві години автобусом. Перші п'ятнадцять хвилин втягувались у гру, а потім розбігались і нав’язали супернику свою гру. Як результат – перемога в першому таймі, при тому що суперник практично не мав моментів для взяття наших воріт.

Горан Саблич, захисник «Динамо»:

- Горан, сьогоднішня гра стала для тебе першою після повернення в «Динамо». Як вона пройшла для тебе?

- У принципі, я задоволений. Звичайно, вимагати від мене повного взаєморозуміння з партнерами після річної оренди в хорватському «Хайдуці» не можна, але дії команди оцінюються за результатом. Сьогодні команда обіграла сильного суперника, значить, ми на правильному шляху.

- Наскільки комфортно ти почувався сьогодні на полі?

- Відмінно. Сьогодні моїми партнерами були молоді хлопці, які рвуться в основний склад, і по ходу матчу нам удалось налагодити контакт.

- Чи готовий до конкуренції за місце в основному складі?

- Звичайно, готовий. Інакше, не було б смислу повертатись до Києва. Буду посилено працювати, а остаточне рішення за головним тренером.

Також у матчі з самарським клубом помічник Юрія Сьоміна, Сергій Овчинніков, виконував обов’язки бокового арбітра. Кореспондент офіційного сайту поцікавився у Сергія Івановича про те, наскільки комфортно від почувався у цій ролі.

- Функції асистента арбітра я вже виконував не один раз, тому для мене це не нове. Граючи в футбол усе життя, не відчуваю жодних труднощів при виконанні обов’язків арбітра матчу.

- Взаєморозуміння з головним арбітром було на належному рівні?

- Само собою. Відпрацювавши без помилок, отримав похвалу від професійних суддів. У разі чого, вони тепер знають, де шукати помічника (посміхається).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер