Динамівці про матч із «Металістом»

Динамівці про матч із «Металістом»

Діого Рінкон, півзахисник «Динамо»: «Сьогодні ми почали грати більш впевнено після того, як нам забили перший гол. Я думаю, так виходить завжди – коли команда пропускає гол, з'являється додаткова мотивація.
У цій грі мені довелось тричі бити пенальті. Перший одинадцятиметровий забити не вдалось, а другий я виконував двічі. Не можу сказати, що зробив це якось по-особливому. Розумієте, пенальті – це щоразу лотерея. Я намагаюсь дивитись на воротаря, як він себе поводить. І уже виходячи з цього, б'ю.»

Руслан Ротань, півзахисник «Динамо»: «Гра видалась важкою, кубкові матчі завжди такі, але ми реалізували свої моменти і, головне, - потрапили до фіналу. Чи я радий, що «Динамо» зустрінеться із «Шахтарем»? Ми прагнули вийти до фіналу, а з ким будемо грати, в принципі, немає різниці. Із «Шахтарем» буде навіть цікавіше, гра принесе задоволення глядачам. В останніх матчах чемпіон країни зазнав поразок, але це їх проблеми. Ми будемо вирішувати свої. До кінця чемпіонату залишається ще п'ять турів, в яких може статись все що завгодно. Це футбол. Ми будемо грати на перемогу у кожному матчі.»

На післяматчевій прес-конференції Олександру Алієву дісталось чимало критики. «Чи згоден із нею плеймейкер?» – запитали журналісти Олександра після матчу. «Дійсно, допомагати команді в захисті – це не моя сильна сторона. Тим не менше, після втрати м'яча, стараюсь відходити назад. У другому таймі Анатолій Дем'яненко випустив мене на звичній позиції, у центрі півзахисту. Не можу сказати, що зіграв свою кращу гру. У мене мало практики у першій команді і не так просто відразу заграти в ній. Сподіваюсь, тренери ще дадуть мені шанс. Давно набридло ходити у числі «молодих та перспективних»

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер