Динамівці – про матч із «Рубіном»

Динамівці – про матч із «Рубіном»

Після матчу "Динамо" - "Рубін", який закінчився мінімальною перемогою киян, враженнями поділилися головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін і захисник Бадр Ель Каддурі.

Юрій Сьомін: «Це був найсерйозніший спаринг у 2009 році»

- Сьогодні був важкий матч. Утім, на мій погляд, гравці дуже добре і дисципліновано виконували поставлені перед ними завдання, про що ми домовлялися до гри. Результатом я, в принципі, задоволений. «Рубіну» вдалося створити небагато моментів біля наших воріт. Проте, гра проходила, немов на гойдалках. Інколи ми володіли перевагою, інколи – суперники. Як на мене, цей спаринг є поки що найсерйознішим для нас у 2009 році. Певну інформацію для роздумів він, звичайно, нам дав. Також подивилися у грі Нінковича, Гусєва, завдяки чому маємо в своєму розпорядженні зараз певну інформацію.

- Якістю гри ви залишилися задоволені?

- Не можна бути весь час задоволеним якістю гри, оскільки завжди хочеться кращого. Якщо брати до уваги окремі епізоди, то я можу відзначити кілька з позитивного боку.

- Сьогодні не грали Бангура і Мілевський, причому Бангура не було й на ранковому тренуванні...

- У Бангура невелике ушкодження, і він сьогодні працював за індивідуальною програмою. Мілевського ж ми вирішили поберегти, оскільки вранці він відчув легкий м'язовий біль, і ми просто не стали ризикувати, щоб не нашкодити. Два-три дні мине – і він буде в нормі.

- Поєдинок з «Рубіном» вийшов достатньо жорстким. Чи виправдана була така гра?

- Сьогодні була принципова гра – лідеру чемпіонату України протистояв чемпіон Росії. Для кожного футболіста це був принциповий матч, тому не хотілося поступатися навіть в окремих епізодах. Тим паче, я вважаю, що грубощів ніяких на полі не було.

* * *


Бадр Ель Каддурі: «Дві команди рівні за силою»


- Матчі російських та українських команд завжди були принциповими. «Рубін» і «Динамо» – приблизно рівні за силою команди. Сьогодні була хороша гра – як у тактичному плані, так і в технічному. Враховуючи дощову погоду впродовж останніх днів, поле було трохи важким, що й позначилося в певній мірі на грі.

- Матч не був багатим на небезпечні моменти. Настільки добре зіграли захисники обох команд?

- Ми достатньо вивчили стиль гри «Рубіна» – вони будують свою гру на контратаках, думаючи в першу чергу про захист своїх воріт. Ми ж не давали їм можливості розігрувати комбінації, змушуючи захисників катати м'яча переважно на своїй половині поля.

- Це був перший матч на другому зборі. Чим він відрізнявся від тих, що команда провела під час минулого збору?

- Цю гру ми провели набагато краще, ніж поєдинки на першому зборі. Причина, перш за все, у фізичних кондиціях. На першому зборі ми проводили матчі на тлі колосальних навантажень – давали про себе знати триразові тренування. Зараз теж нелегко, але тепер ми більше працюємо з м'ячем.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер