Динамівці – про матч з «Рубіном»

Після матчу з «Рубіном» футболісти «Динамо» достатньо довго не виходили з роздягальні. Але, коли вони все ж таки з'явилися перед журналістами, в увазі не відмовили.

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Буквально два дні тому в нас була дуже важка гра проти «Шахтаря», та й сьогодні витратили багато емоцій. Було нелегко, але, гадаю, ми зіграли на дуже хорошому рівні.

- Як оцінюєш свою гру сьогодні?

- Завжди можна зіграти краще, більш важливо, що сьогодні добре діяла вся команда. Я не зіграв так, як хотів. У другому таймі був момент біля штрафного майданчика «Рубіна», коли я впав – там було очевидне порушення правил. Шкода, що суддя не призначив штрафний удар.

- Що сказав після гри тренер?

- Шкода, що не виграли, але головне, що він задоволений.

- У найближчий день у «Динамо» заслужений відпочинок?

- Так, після трьох останніх важких ігор потрібно трохи відпочити і готуватися до матчів чемпіонату України, де на нас також чекають відповідальні поєдинки.

- Мілош, на твій погляд, футбол в Росії та Україні сильно відрізняється?

- Складно сказати. На мою думку, в Росії є п’ять-шість команд майже одного рівня, і кожна з них може обіграти будь-якого суперника. В Україні ж таких команд лише кілька.

 
* * *


Айїла ЮССУФ, півзахисник «Динамо»:

- До Казані, безумовно, ми приїхали тільки за перемогою. Але несприятлива погода вплинула на те, що поле було в поганому стані, тому гра й вийшла такою важкою. Холод, вітер та сніг, природно, не допомагають футболістам. Багато в чому у зв'язку з цим ми втратили кілька можливостей, щоб забити, хоча були зобов'язані використовувати кожну з них. На жаль, не вдалося. Тепер будемо вдома обігравати «Барселону». Упевнений, нам це під силу зробити, щоб пройти далі.

- Можливо, враховуючи погодні умови, слідувало частіше пробивати з дальніх дистанцій?

- Так, але лише іноді. А що поробиш, якщо такої можливості не було.

- Як почував себе в центрі захисту разом із Бетао?

- Я раніше ніколи не грав з ним, але, гадаю, у нас вийшло. Ми обидва говоримо англійською, тому чудово один одного розуміли.

- Які наші шанси в грі проти «Барселони»?

- Єдиний наш шанс – тільки перемогти.

 
* * *


Цікаво було також дізнатися думку казанських футболістів про минулий матч. На питання представників ЗМІ, відповів нападник «Рубіна» Олександр БУХАРОВ.

- Сьогодні обидві команди хотіли перемогти, тому грали у відкритий футбол. У «Динамо, як і в нас, було багато моментів, щоб відзначитися, тому, гадаю, гра була рівною. Також відзначу, що перший тайм ми грали за вітром, а другий – проти, тому після перерви нам було значно важче.

- Момент, який в тебе був наприкінці матчу, не нагадав схожий в Барселоні?


- Так, щось є. Я все ніяк не можу забити в Лізі чемпіонів. Може, хоча б у наступній грі проти «Інтера» мені вдасться відзначитися.

- Як сприйняли нічийний результат у команді?

- Не сказав би, що я дуже радий, як і решта всіх хлопців, але в принципі, це також позитивний результат.

- Тепер буде можливість відзначити чемпіонство?


- Відзначимо вже після гри з «Інтером».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер