Динамівці – про матч із «Зорею»

Динамівці – про матч із «Зорею»

Поєдинок із «Зорею», що закінчився переконливою перемогою «Динамо», приніс футболістам виключно позитивні емоції, якими вони не забули поділитися із представниками ЗМІ.

Артем Мілевський, нападник «Динамо»:

- Сьогодні перед нами стояло завдання забити швидкий гол. Так сталося, що ми їм забили цілих три, а після такого будь-якому супернику стає дуже важко. Гадаю, за рахунок цього ми і заробили в цій грі три очки.

- Як ти себе почуваєш? Заміна була вимушеною?

- Просто в перерві Юрій Сьомін сказав мені попрацювати ще 15 хвилин, потрібно було більше побігати. В принципі, фізично почуваю себе нормально, але ще трохи побоююся діяти на повну силу. Але, гадаю, найближчими днями це побоювання мине, і до матчу із «Порту» буду готовий на 100%.

- Те, що сьогодні не вдалося забити, засмутило?


- Трохи. Звичайно, хотілося б відзначитися, але рахунок 5:0, і головне, що команда перемогла. Нічого, попереду ще багато важливих і відповідальних матчів.

- На початку чемпіонату ти зробив хороший запас для того, щоб стати найкращим бомбардиром…


- Будемо наздоганяти конкурентів. Тим цікавіше.

- Що можеш сказати про «Порту»?

- Гадаю, для нас це будуть дві вирішальних гри. Особливо важко доведеться на виїзді, де для нас головне не програти. А після цього ми можемо спокійно здобувати перемогу в Києві.

- Артем, розкажи з перших вуст, що сталося в нічному клубі?

- Якщо двома словами, то ніякого інциденту у мене ні з ким не було. Я тільки зробив зауваження одній вульгарній жінці, можливо, в грубій формі, про що не шкодую. А те, що сталося далі, – це питання вже не до мене.

 

* * *

Малхаз Асатіані, захисник «Динамо»:

- Сьогодні вдалося забити швидкі голи, після чого ми грали собі на втіху. Гра сьогодні сподобалася, і звичайно, всі задоволені результатом.

- Наскільки важко було зберігати концентрацію в обороні за рахунку 4:0?

- Так, швидко здобута перевага трохи розслабила нас. Ви самі бачили, що в другому таймі у футболістів «Зорі» було достатньо моментів, щоб все ж таки «розмочити» рахунок.

- Як гадаєш, за рахунок чого вдалося так легко сьогодні обіграти «Зорю»? Адже, відповідно до статистики, більшість очок у чемпіонаті луганці набрали саме в гостях…

- Сьогодні у всіх хлопців був просто божевільний настрій. Багато в чому нам допомогли швидкі м'ячі.

- Отже, в Порту вирушаєте в доброму гуморі?

- У дуже доброму! Сподіваємося, що з Португалії повертатимемося також у доброму гуморі (посміхається).
 
Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер