Динамівці про перемогу над «Оболонню»

«Динамо» - «Оболонь» - 2:1. Післяматчеві коментарі

Андрій ЯРМОЛЕНКО, нападник «Динамо»:

- «Оболонь» сьогодні зіграла добре. Ми не очікували, що поєдинок буде прохідним. Особисто я дивився майже всі матчі «Оболоні», мені подобається їхня гра.

- Але сьогодні це була інша команда, в якій не грала майже половина складу…

- Все одно в них добре поставлена гра. Довелося відіграватися, але в «Динамо» має бути все – і характер, і майстерність. Гадаю, була хороша гра, як з боку «Оболоні», так і з нашого.

- Ти провів дві гри за збірну, попереду ще кілька відповідальних матчів. Футболісти встигають відновлюватися?

- Зрозуміло, що важко, але ми намагаємося. В Європі всі команди грають через два дні на третій і показують дуже хороший футбол. До цього потрібно нам звикати, прагнути грати так само.

- Правильно, що сьогодні за «Оболонь» не могли зіграти орендовані динамівці?

- Гадаю, їхня відсутність зіграла на руку «Динамо». Але те, що вони не грали, вважаю неправильним. Потрібно давати шанс грати орендованим футболістам проти своєї команди, щоб молоді гравці, той же Фартушняк, Морозюк, могли показати, на що вони здатні.

- Не хотілося досягти перемоги малою ціною і поберегти сили на гру з «Інтером»?

- Ні, оскільки перед нами стоїть завдання вигравати в кожному матчі. На «одній нозі» у наш час вже нікого не обіграєш.

- Який настрій на гру з «Інтером»?

- Нас влаштує тільки перемога.

- Кого можеш виокремити у складі майбутнього суперника?

- Я би відзначив Ето’О.

- Травма Міліто сильно послабить «Інтер»?

- Гадаю, навряд чи, як і перехід Ібрагімовича до «Барселони», замість якого якраз і прийшов Ето’О. Я би не сказав, що останній слабкіший за Златана. Ці нападники одного рівня, хоча й різні за стилем гри. Гадаю, заміна рівноцінна.

 
* * *
 
Тарас МИХАЛИК, захисник «Динамо»:

- Після збірної завжди важкі матчі, відчувалася втома. Що стосується мого фізичного стану, чим більше буду грати, тим швидше наберу оптимальну форму.

- Попереду в «Динамо» три поспіль виїзних матчі. Не краще було перенести гру з «Оболонню», щоб підготуватися до «Інтера»?

- Можливо, але мені здається, в цьому не було сенсу. Зараз усі команди грають через два дні на третій. Нічого страшного.

- Перед важливою грою Ліги чемпіонів намагалися поберегти сили в поєдинку з «Оболонню»?

- Не думаю. Хлопці повернулися зі збірних в різному стані, тому спочатку виникли певні труднощі. Але після пропущеного м'яча ми активізувалися, тренер провів необхідні заміни і незабаром все стало на свої місця.

 
* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Хоч «Оболонь» зібралася, налаштувалася і виявилася непоступливою, але ми все одно виграли. Так, гра була важкою, ми знову не забили в першому таймі. Таке враження, що просто не можемо спочатку матчу забити, щоб потім спокійно грати. Потрібно обов'язково пропустити першими чи забивати на останніх хвилинах. У результаті – витратили багато сил. Але це позаду, тепер важливо швидше відновитися до гри з «Інтером».

- Напередодні подорожі до Італії «Динамо» продемонструвало характер?

- Так. Гадаю, в Мілані на нас чекає така ж важка гра. Сподіваюся, також із позитивним результатом.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер