Динамівці – про перемогу над «Спартою»

Динамівці – про перемогу над «Спартою»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін та автор першого забитого м'яча Мілош Нінкович прокоментували переможний матч проти чеської «Спарти».

Юрій Сьомін: «На зборах легких ігор не буває»

- Юрію Павловичу, збоку здалося, що перемога далася команді достатньо легко...


- На зборах легких ігор не буває, тим паче «Спарта» – кваліфікована команда достатньо хорошого рівня. Сьогодні ми вперше грали у три захисники, і гравці достатньо непогано зрозуміли запропоновану тактичну побудову. У зв'язку з цим у нас постійно в середині поля був один зайвий гравець, що дозволяло багато комбінувати. Порадував Кравець, який активно діяв у передній лінії і постійно тримав в напрузі захист суперника.

- Сьогодні першу гру провів Діого Рінкон. Як би ви оцінили його нинішню форму?

- Діого ще потрібен час, щоб повернути собі необхідні ігрові кондиції. На даний момент йому дуже важко проводити весь матч, і футбол не приносить радості. Проте, він працює нарівні з усіма.

- Бетао діяв ближче до лівого флангу, хоча до цього не провів на цій позиції жодного матчу...

- Ні, ви не зовсім правильно зрозуміли. Лівий фланг повністю «закривав» Мілош Нінкович, і, на мій погляд, непогано впорався зі своїм завданням.

 

* * *

Мілош Нінкович: «Найкращі голи – в порожні ворота»

- Мілош, чи можна стверджувати, що швидкий гол зумовив подальший хід матчу?


- Звичайно, після забитого м'яча було легше контролювати хід матчу. В той же час сьогодні було видно, що команда додає від матчу до матчу, і поєдинок зі «Спартою» ми провели набагато краще, ніж, наприклад, гру з «Рубіном».

- Сьогодні кожен футболіст провів по 90 хвилин. Не важко було?


- Це був мій перший матч після майже тримісячної паузи, який я провів повністю. Важко, звичайно, але нинішня фізична форма дозволяє витримувати пропоновані навантаження.

- Можна назвати гол у ворота «Спарти» одним з найлегших у твоїй кар'єрі?

- Це найкращі голи, коли забиваєш у порожні ворота (посміхається). Якщо серйозно, то в цьому м'ячі більше заслуги Кравця, ніж моєї. Артем змусив помилитися захисника, обіграв воротаря, а мені залишалося тільки за нього відправити м'яча до сітки воріт.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер