Динамівці про події в Києві

Динамівці про події в Києві

- В'їзди до міста, після того як ми повернулися з Кіпру, були перекриті протестантами. Побачивши автобус «Динамо» (Київ), вони його пропустили. Я знаю, що в центрі Києва люди на барикадах. Люди хочуть поліпшити своє життя, але насильства не має бути. Я знаю це за своїм бразильським досвідом. Свого потрібно домагатися мирним шляхом, – вважає правий захисник «біло-синіх» Данило Сильва.

- В аеропорту після нашого повернення було багато людей, які висловлювали протест. Звичайно, все виглядало трохи загрозливо, оскільки в деяких з них була зброя. Незважаючи на те, що всі події проходять неподалік від площі Незалежності, де мешкаю я та моя сім'я, їхати з країни ми не збираємося. Дуже хочу, щоб коли ми повернулися після другого матчу з «Валенсією», ситуація налагодилася б, – розповів про свої враження марокканський півзахисник нашої команди Юнес Беланда.

- Наша делегація хвилювалася, чи зможемо ми нормально виїхати з аеропорту. Найбільш неприємною була інформація про снайперів. Звичайно, такі новини впливали на футболістів до гри  та після матчу. Це читалося в їхніх очах. Я думаю, що дуже складно буде знову повернутися до звичного способу життя, – вважає новий тренер з фізичної підготовки «біло-синіх» Рауль Ріанчо (на фото).

www.fcdynamo.kiev.ua за матеріалами ЗМІ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер