Динамівці – про відкриття магазину та майбутній матч із «Кривбасом»

Сьогодні на площі перед стадіоном «Динамо» ім. Валерія Лобановського в урочистій атмосфері відбулося відкриття клубного магазину «Динамо». Разом із керівництвом прийшли відкрити магазин і футболісти команди – капітан Артем Мілевський, Андрій Шевченко та Тарас Михалик, які фотографувалися з уболівальниками та роздавали автографи, а також поспілкувалися з представниками ЗМІ.

Тарас МИХАЛИК, захисник:

- Приємно було брати участь у відкритті першого клубного магазину?


- Чесно кажучи, я навіть не очікував, що мене запросять на відкриття, тому був приємно здивований.

- Чи знайшов щось з асортименту магазина на подарунки друзям?

- Так, і достатньо багато. Мені необхідні були костюми та футболки. Дуже добре, що відкрили магазин. Раніше для того, щоб придбати якийсь товар, необхідно було шукати його через адміністраторів чи в Інтернеті. Одним словом, дістати було дуже важко.

Тепер є клубний магазин – зайшов і купив усе, що потрібне. Це дуже зручно. Щоправда, ще цін не знаю, зараз подивимося детальніше. Головне, щоб товари були доступними всім уболівальникам. Я собі зможу дозволити купити те, що мені сподобається, і хотілося б, щоб кожна людина могла зробити те ж саме. Адже якщо магазин відкрили, значить, він має попит.

- Які почуття маєте перед завтрашньою грою – першою в цій частині чемпіонату?

- Дуже хороші. Із нетерпінням очікуємо на початок ігор у чемпіонаті. Збори пройшли добре, як завжди, було важко, але навантаження на даному етапі підготовки нам були необхідні. Також хотів би звернутися до наших уболівальників, щоб усі прийшли на стадіон і підтримали нашу команду, незважаючи на холодну погоду. Для нас це дуже важливо.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник:

- Гадаю, відкриття магазина – це дуже добре. Тепер кожен уболівальник може придбати символіку клубу, не відходячи від стадіону. Собі ще, на жаль, не встиг нічого обрати, тому що багато людей зібралося. Зроблю це трохи пізніше. Взагалі тут багато цікавих товарів для рідних, близьких, друзів.

- Який настрій перед завтрашнім матчем?

- Настрій хороший. Ми всі встигли скучити за футболом. Збори пройшли добре і ми готові розпочати другу частину чемпіонату.

* * *

Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник:

- Клубний магазин напевно ще більше зближуватиме клуб із уболівальниками…

- Це дуже важливо – все ж таки, якісна продукція з клубною атрибутикою тепер буде доступна всім. Це хороший крок – як для клубу, так і для вболівальників.

- Як пройшли збори?


- Збори пройшли плідно. Контрольні матчі показали, що ми перебуваємо в хорошій формі. Але завтрашня гра є для нас найважливішою, оскільки ми поновлюємо участь у чемпіонаті України, і цей матч дуже важливо для нас виграти.

- Якби ви щось захотіли придбати в магазині, на чому б зупинили свій вибір у першу чергу?

- Напевно, на цій футболці стилю «ретро» (Шевченко підійшов до стенду, де висіли футболки зразка 1969 року – прим.)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер