Динамівці – про відпустку та очікування від зимових зборів

У середу динамівці вперше зустрілися після зимових канікул на щорічному медобстеженні в клініці «Борис». Відвідавши всі кабінети і пройшовши необхідні процедури, футболісти розповіли про своє ставлення до лікарів і враження від відпустки.

ОЛЕГ ГУСЄВ, півзахисник «Динамо»:

- Я тільки почав ходити по кабінетах, начебто цього року все як завжди.

- Є лікарі, до яких не хотілося б заходити?


- Так, я з дитинства не люблю робити кардіограму. А ось до зубного лікаря завжди ходжу спокійно, без проблем. До якого кабінету найприємніше заходити? Не знаю, ніколи над цим не замислювався.

- Після відпустки в теплих країнах важко було повертатися до української зими?

- Не дуже. Ми були з сім'єю на Мальдівах, відпочивали разом із Ребровими. А потім їздив додому до батьків, з ними ж відзначав і Різдво. Новий рік же зустрів із друзями, але жодною цікавою історією похизуватися не можу.

- Перед підготовкою до продовження чемпіонату набрався сил?

- Збори покажуть, хто й як відпочив. Влітку в нас із Газзаєвим була більш короткострокова підготовча робота, потрібно було за тиждень все встигнути. Цього разу часу буде більше, і, можливо, навантаження розподіляться більш рівномірно.

* * *

Артем КРАВЕЦЬ, нападник «Динамо»:

- Результати медобстеження нам поки не повідомили, але я гадаю, все буде гаразд. Я здоровий.

- З яким настроєм повернувся з відпустки?

- З хорошим. Відчуваю, що добре відпочив, тепер готуватимуся до нових звершень. Відпочивав на Мальдівах, на кілька днів їздив до Дубаї, а також побував удома в Дніпродзержинську. На Мальдівських островах був уже не вперше, туди багато хто з наших хлопців їздив, сподобалася місцева живність, красиві риби. У принципі, відпочив добре, я задоволений.

- Від майбутніх зборів знаєш чого очікувати?

- Так, ми вже готувалися до сезону з Газзаєвим, минулого разу запам'яталися пристойні навантаження на зборах. До них потрібно готуватися й цієї зими.

* * *

РОМАН ЗОЗУЛЯ, нападник «Динамо»:

- Відпустку провів на Мальдівах разом із Кравцем та Допілкою, ще на кілька днів їздили до Дубаї за покупками. Різдво відзначав удома з батьками. В цілому, від відпочинку залишилися чудові враження, тільки трохи підвела погода – із 14 днів, які ми провели на Мальдівських островах, шість були дощі. Хоча ми розраховували, що в цей час має бути самий розпал сезону. Ближче до закінчення відпустки вже засумував за футболом.

- Під час відпочинку не грав?

- Ні, тільки дівчина змушувала бігати, й сама бігала разом зі мною. Я старався, щоб до початку медобстеження в мене не було зайвої ваги (посміхається).

- Усе гаразд?

- Звичайно. Я до лікарів ставлюся нормально. У дитинстві, пам'ятаю, не любив ходити до поліклініки, а зараз тут створена чудова атмосфера, тому жодних побоювань немає.

- Сьогоднішнє медобстеження чимось відрізняється від попередніх?

- Тільки великою кількістю журналістів, раніше стільки ніколи не приходило (посміхається).

- Які плани ставиш перед собою на зборах?

- Хочу здобути право грати, все ж таки вже час. Постараюся довести тренеру, що можу виступати на високому рівні, і вже прийшов мій час.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер