Динамівці вирушили до іспанської Ла Манги

Динамівці вирушили до іспанської Ла Манги

Потім, зануривши весь багаж до автобусу, команда, на яку в аеропорту буде чекати Кристіан Маховські, відповідальний за організацію її комфорту в закордонних подорожах, за 30 хвилин доїде до готелю Hotel Principe Felipe в Ла Манзі, що розташований неподалік від тренувального La Manga Club.

Про те, які там є чудові можливості для повноцінної підготовки до матчу з «Валенсією», трохи пізніше, а поки повідомимо список футболістів, які вирушили сьогодні на Піренеї:

воротарі: Олександр Рибка, Максим Коваль;

захисники: Євген Макаренко, Євген Хачеріді, Александар Драгович, Данило Сильва, Домагой Віда, Євген Селін;

півзахисники: Олег Гусєв, Мігель, Лукман Аруна, Денис Гармаш, Юнес Беланда, Джермейн Ленс, Роман Безус, Сергій Сидорчук, Огнєн Вукоєвич, Андрій Цуріков;

нападники: Браун Ідейє, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко.

У столиці України залишився травмований капітан команди Олександр Шовковський, а Дьємерсі Мбокані приєднається до «біло-синіх» уже в Ла Манзі.

Починався же сьогоднішній день для динамівців зі збору на клубній базі в Кончі-Заспі. Команда провела вранці тренувальне заняття. Жодної зневіри через поразку в першій грі проти «Валенсії» не було й близько. Якраз навпаки, є якась злість за невдалий перший матч у 1/16 фіналу Ліги Європи й упевненість, що з можливим поверненням до стартового складу захисника Євгена Хачеріді та двох гравців атакуючої лінії Андрія Ярмоленка й Дьємерсі Мбокані «біло-синім» вдасться зіграти набагато краще.

Тепер про те, де ж будуть готуватися наші хлопці до поєдинку з «кажанами».

Підготовка буде проходити у професійному футбольному центрі La Manga Club. Він має вісім трав'яних полів стандартного розміру, включаючи матчеве поле з трибуною на 800 глядачів (на фото). Центр обладнаний роздягальнями, кімнатою для преси та парковкою.

Про те, як підопічні Олега Блохіна будуть готуватися до другого матчу з «Валенсією», ви зможете дізнатися на нашому сайті.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер