Динамівці відправились до лав національних збірних

Динамівці відправились до лав національних збірних

У середу в Європі великий футбольний день – національні команди проводять товариські матчі. За доброю традицією, ціла група динамівців відправилась захищати кольори своїх збірних.

Україна
Керманич української команди Леонід Буряк запросив на гру зі Словенією одразу вісьмох динамівців. Це Віталій Рева, Сергій Федоров, Віталій Лисицький, Олександр Радченко, Юрій Дмитрулін, Андрій Несмачний, Андрій Гусин і Олександр Мелащенко.

“Рульовий” молодіжної збірної Павло Яковенко вирішив скористатися послугами Андрія Оберемко, Ігора Скоби та Артема Милевського.

Румунія
Тіберіу Гіоане та Флорин Чернат знов у таборі румунської збірної. Черговий раз Ангел Іорданеску викликає динамівців, але на поле випускає, зазвичай, лише на лічені хвилини. Цього разу румуни гратимуть проти збірної Хорватії.

Болгарія
Динамівець Георгій Пеєв запрошений до лав збірної тренером Пламеном Марковим, але через травму, скоріш за все, в матчі з іспанцями не гратиме.

Угорщина
Тренер угорців Імре Геллеі викликав на збір команди правого оборонця “Динамо” Боднара. Завтра Ласло та партнери зіграють проти молдовської дружини.

Хорватія
Не оминув увагою наставник хорватів Отто Барич надійну гру динамівського універсала Йєрко Лєко. Вже в середу Йєрко може зійтись на полі проти партнерів по клубу – Черната та Гіоане.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер