Динамівці пообідали «У Метра»

Динамівці пообідали «У Метра»

У четвер, наступного дня після гри з черкаським «Дніпром», у динамівців Києва розвантажувальний день. Зранку на базі в Конча-Заспі відбулось відновлювальне заняття і фото-сесія (нове загальне фото команди і індивідуальні фото гравців незабаром буде розміщено на www.fcdynamo.kiev.ua та інших клубних виданнях). Далі на динамівців очікував приємний сюрприз. Юрій Сьомін організував загальнокомандний обід, запросивши на нього гравців разом із дружинами і подругами. Заслуговує уваги місце трапези – ресторан-музей «У Метра», розташований у мальовничому місці на обухівській трасі, в двадцяти хвилинах їзди від клубної бази.

Цей заклад ніде широко не афішується, однак про його існування знає, мабуть, кожен уболівальник «Динамо». Ресторан-музей «У Метра», або в народі «Будинок «Динамо», - оазис динамівського духу, надійно збереженого і примноженого в міцних стінах гостинними господарями – сімейним подружжям Світланою ЛОбановською і Валерієм Горбиком.


Інтер’єр ресторану прикрашають футболки «Динамо» і збірної України з автографами футболістів, м’ячі, вимпели сотень клубів світу, раритетні фотографії… Важче всього було розставатись із сімейними реліквіями Аделаїді Панкратівні, дружині Лобановського. І все ж близько третини сімейної колекції перекочувало в музей-таверну. У самому центрі залу, поруч із чемпіонськими медалями, виставлена оригінальна бутса на скляній підставці, подарована Валерію Лобановському московськими любителями футболу. Колекція регулярно поповнюється не лише з сімейного фонду, але й зусиллями друзів, вихованців, любителів футболу і творчості знаменитого тренера.

Окремої уваги варті назви страв, представлених у меню. Салат «Хет-трік», млинці з ікрою «Спартак», свині реберця «Ребруха», фондю мясне «А вам сабо», десерт «Лесик», смажене морозиво «Байєр» в Києві»… Любителям алкоголю пропонуються коктейлі «Два гусаки », «СаШо№1», «Шева», «Каладзе-Камікадзе», «Клебер». Із зрозумілих причин цей розділ динамівцям довелось пропустити. Зате в якості заміна підійшла заварена на травах суміш «Заряд бадьорості від «Динамо».

Набратися б його – заряду бадьорості – побільше, щоб вистачило на непросту кінцівку сезону…

Набраться бы его - заряда бодрости - побольше, чтобы хватило на сложнейшую концовку сезона…

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер