Динамівці вітають Олега Блохіна!

Динамівці вітають Олега Блохіна!

5 листопада головний тренер національної збірної України святкує свій 55 ювілей. Цього дня знаменитий у минулому гравець «Динамо» приймає тисячі вітань. До них приєднуються і нинішні динамівці Києва.

Олександр Шовковський, воротар національної збірної України:

- Олег Блохін уміє ставити завдання перед гравцями і вимагати їхнього виконання по повній програмі. Причому робить це так, щоб підопічні не ображались на нього, а нормально сприймали зауваження і робили висновки. За чотири роки роботи з Олегом Володимировичем однією із його найяскравіших рис вважаю вміння довіряти. Навіть у важкі часи, приміром, після поразок у товариських зустрічах напередодні відбірного етапу Кубка світу. Тоді на довіру з боку тренера команда відповіла яскравим виступом у груповому турнірі і фінальній частині Кубка світу в Німеччині. Як людина і професіонал, Олег Блохін давно становився.

Не буду оригінальним, побажавши Олегу Володимировичу здоров’я. Воно ніколи не зайве для тренера, який несе колосальне навантаження і відповідальність за гру своєї команди.

Андрій Несмачний, захисник національної збірної України:

- Працювати під керівництвом Олега Володимировича – одне задоволення. Найголовніше – зараз у команді справжні людські стосунки. Немає сумнозвісної прірви між тренерами і гравцями. Одним словом, ми одна команда. Водночас, ми знаємо межу – коли можна пустити веселе слівце, а коли краще залишатись із холодною головою. Усьому свій час, але не можна перегинати палку.

- Перш за все, хотілося б побажати Олегу Володимировичу безмежного здоров’я – не буде здоров’я, не хотітимеш нічого іншого. І, звичайно ж, бажаю йому втілення усіх задумів у реальність.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер