Динамівці святкують дні народження

Динамівці святкують дні народження

У другий день року відразу троє гравців «Динамо» святкують дні народження.

У 1975 в місті Києві на світ з’явились Олександр Шовковський і Владислав Кащук. Разом вони навчались у футбольній школі, а потім, перейшовши до динамівської головної команди, уже друге десятиліття являються її основними гравця ми. Вік Христа застав воротаря в Нью-Йорку, де він святкував Новий рік. Влад у грудні разом зі сім’єю набирався сил в ОАЕ.

На десять років молодший за Олександра і Влада нападаючий Ісмаель Бангура. Сьогодні він, у якості головного бомбардира «Динамо», святкує свої 23 іменини! Відпустка в Ісми буде коротшою, аніж партнерів по команді. Уже 6 січня в Іспанії розпочнеться підготовчий збір національної збірної Гвінеї напередодні Кубка африканських націй. По його завершенні Бангура повернеться в «Динамо».

Також 2 січня день народження святкує знаменитий воротар «Динамо» 70-х років Євген Рудаков. Останні роки Євген Васильович працює тренером в «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Від імені футбольних уболівальників бажаємо іменинникам здоров’я, удачі і довгих років плідної роботи на благо нашої улюбленої команди!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер