Динамівці віддають перевагу Дубай

Динамівці віддають перевагу Дубай

Після завершення футбольного року гравці «Динамо» традиційно роз’їхалися по різних куточках світу.

У деяких футболістів «Динамо» відпочинок буде нерозривно пов’язаний із відновленням після травм. Горан Попов, який нещодавно переніс операцію, проводить свою відпустку вдома, в Македонії.

- Недалеко від мого рідного міста Струміца, в одному з гірських селищ, є невеликий готель. Саме там і роблю терапію. У готелі є спеціальний басейн, який наповнюється з гарячого підземного джерела, температура води 35-40 градусів.

Також на батьківщині проводить відпустку Огнєн Вукоєвич:

- Насамперед, хочу зайнятися лікуванням коліна та «пахів». Напевно, запалення пов’язане із втомою, адже я провів дуже багато ігор за «Динамо» та збірну Хорватії. На початку тижня мене обстежать лікарі, а потім днів десять займе лікування.

Євген Хачеріді разом із дівчиною Вікторією та друзями вирушив на Мальдіви.

Повноцінно відпочити має намір Андрій Ярмоленко. Тим паче, він вирушив до весільної подорожі! Влітку нападник залишився майже без відпустки й дуже втомився. Андрій разом із дружиною Інною вирушив до Дубай, насолоджуватися теплим морем та ще не палким сонцем.

Схожі плани й у Олександра Алієва:

- Із 16-го грудня я до Дубай, проведу тут 10 днів. Потім повернуся до Києва, а за два дні вирушу зустрічати Новий Рік до Буковеля. 9-го січня планую повернутися й розпочати готуватися самостійно, адже вже 12-го числа ми збираємося на базі.

Мілош Нінкович, мабуть, вперше віддав перевагу Києву, а не рідній Сербії, куди пообіцяв поїхати лише на кілька днів. Утім, це не дивно, адже незабаром сім’я Нінковичів чекає на поповнення, тому від далеких подорожей вирішила утриматися.

Залишається додати, з відпустки гравці та тренери «Динамо виходять 12 січня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер