Динамівці презентували нові бутси

Динамівці презентували нові бутси

Всім відомо, для футболіста бутси – не просто елемент екіпіровки. Це тонкий інструмент, який впливає на якість гри. Підібрати бутси, максимально відповідні індивідуальному стилю гри футболіста, з урахуванням будови стопи, деколи буває дуже складно.

13 листопада в Києві компанія Аdidas представила індивідуальні бутси, створені для футболістів ФК «Динамо» Київ – моделі adiPURE, F50 TUNiT і Predator PowerSwerve. Персональні бутси від Adidas представили провідні футболісти «Динамо» – Олександр Алієв, Флорин Чернат і Максим Шацьких. Презентація відбулася в новому магазині Adidas Sport Performance, який розташований за адресою: пр. Перемоги, 21-А.

Нові бутси повністю відповідають стилю гри наших футболістів. Для Олександра Алієва характерна елегантна гра з тонким відчуттям володіння м'яча, тому він вибрав бутси adiPURE. Швидкість, вибір правильної позиції для завершального удару по воротах, віртуозне володіння м'ячем – відмінні риси Флорина Черната, так що не дивно, що він виходить на поле в модульних бутсах F50 TUNiT. Максиму Шацьких властива могутня, атакуюча манера гри, його бутси Predator PowerSwerve дозволяють значно поліпшити контроль над м'ячем і зробити удар ще сильніше.

Відзначимо, що при виготовленні індивідуальних бутс використовується технологія, відповідно до якої відбиток стопи знімається за допомогою спеціальної “піни”. Створена пара бутс в точності повторює унікальні особливості стопи футболіста, вагові і силові характеристики, забезпечуючи максимальний комфорт.

Після презентації нового взуття динамівці розповіли про його переваги.

Флорин Чернат, півзахисник:

- Кілька останніх місяців експериментував з різними бутсами. Спробував всі три моделі, які пропонує Аdidas. У результаті зупинився на F50 TUNiT. Це модульні бутси, вони мають декілька варіантів верхньої частини, шасі, устілок і шпильок. Бутси можна адаптувати під різні погодні умови. Це дуже зручно. Не знаю, чи вийду я в них в наступному матчі проти «Шахтаря», але найближчим часом точно в них гратиму.

Максим Шацьких, нападник:

- Моєму стилю гри більше всього відповідають бутси Predator PowerSwerve. Коли перший раз їх взув, одразу зрозумів, це саме те, що я шукав. Вони дозволяють збільшувати закручування м'яча на 8% і виконувати більш сильні і точні удари. Це взуття дуже легке, використовується достатньо м'яка шкіра. У них граю вже два роки і поки нічого змінювати не збираюся. Як правило, на язичку бутс написано моє прізвище і ігровий номер, на п'яті – прапор Узбекистану.

Олександр Алієв, півзахисник:

- Інколи дуже важко правильно підібрати бутси, які будуть максимально точно відповідати твоїм особистим вимогам. Завжди прагнеш спробувати щось нове і у результаті знаходиш те, що потрібне. Для мене, як для півзахисника, дуже важливо добре відчувати м'яча. Бутси adiPURE дозволяють це робити, а також вони чудово підходять для швидкої гри, побудованої на тонкому відчутті м'яча, динамічних передачах і впевненій грі у відборі. Я радий, що тепер гратиму в бутсах, створених під мене і мою стопу. У такому взутті відчуваю себе на футбольному полі дуже комфортно.

Дивіться фотогалерею

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер