Динамівці прибули в Анталью

Динамівці прибули в Анталью

Сьогодні о 12.00 за київським часом чартерним рейсом 4227Y динамівська делегація прибула в турецьке курортне місто Анталья. Тут кияни перебуватимуть до 28 січня і проведуть перший підготовчий збір до весняної частини сезону 2002/03.

Після 30 хвилин автобусного переїзду кияни прибули в комфортабельний готель Topkapi Palace, що розташований на узбережжі Середземного моря. Ця дивна за красою споруда була колись палацом турецьких керманичів, а нині є туристичною Меккою влітку та місцем зборів багатьох команд взимку.

Зараз у Topkapi Palace мешкає чимало футбольних команд: київський “Арсенал”, московський “Спартак” (динамівці мешкають з росіянами в одному корпусі і на одних поверхах), болгарський “Левськи”, австрійська “Аустрія”, стамбульський “Бешикташ” та інші.

У холі готелю час від часу з’являються такі відомі в футболі особистості як Анатолій Бишовець, Славолюб Муслин, Мірча Луческу, Ільхан Мансиз, Даніель Панку… До речі, динамівські румуни Флорин Чернат і Тіберіу Гіоане поспілкувались з бешикташськими співвітчизниками, а Муслин згадував про серпневі зустрічі з “Динамо”.

Наставники біло-блакитних привезли до Туреччини 28 футболістів. Гравці заселилися в готелі наступним чином: Косовський-Чернат, Петкович-Воробей, Хацкевич-Дмитрулін, Белькевич-Шацьких, Гіоане-Ель Каддурі, Лєко-Саблич, Гавранчич-Гусин, Несмачний-Мелащенко, Боднар-Скоба, Рева-Головко, Шовковський-Федоров, Милевський-Алієв, Діого-Ідахор, Лисицький-Худжамов.

Після обіду команда відпочиватиме, а о 16.30 динамівці проведуть перше тренування на турецькій землі.

Найоперативніші новини з табору “Динамо” читайте від спеціального кореспондента офіційного сайту в Антальї

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер