Динамівці прибули в Італію

Динамівці прибули в Італію

У понеділок вранці київське "Динамо" чартерним рейсом з аеропорта Бориспіль вилетіло до Турину. О 12.15 за італійським часом, після трьох годин льоту, "Боінг-737" приземлився на італійській землі. Біля повітряних воріт міста з боку вболівальників та журналістів не спостерігався підвищений ажіотаж навколо приїзду киян. У залі очукування нами було помічено кілька працюючих у Італії українців, що спеціально приїхали підтримати гравців напередодні матчу.

Турин зустрів українців сонячною погодою, хотя синоптики передбачали дощі. В складі делегації 100 чоловік: офіційні представники, журналісти, вболівальники. В місті команда розташувалася в комфортабельному п'ятизірковому готелі "Air Palace Hotel". До матчу з "Ювентусом", який відбудеться у вівторок ввечері, готуються 19 футболістів (тіж самі, що й з "Ньюкаслом" + Олександр Алієв).

Сьогодні ввечері о 18.00 головний тренер динамівців Олексій Михайличенко дасть традиційну передматчову прес-конференцію для представників мас-медіа, опісля якої на стадіоні "Деле Альпі" команда проведе тренування.

Найоперативнішу інформацію про перебування київського "Динамо" в Італії читайте на офіційному клубному сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер