Динамівці прибули в Малагу

Динамівці прибули в Малагу

У неділю 1 грудня, близько 9-тої години вечора за київським часом, чартерним рейсом РS 3994 делегація київського “Динамо”, у складі гравців, тренерів та обслуговуючого персоналу, прибула в аеропорт іспанського міста Малага.

Більш ніж 4-х годинний переліт пройшов добре і вже через годину після приземлення на автобусі динамівці дісталися комфортабельного готелю The Westin La Quinta.

Нагадаємо, що впродовж тижня кияни будуть готуватися на іспанських полях до матчу-відповіді з турецьким “Бешикташем” у 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Окрім тренувань заплановано два спаринги – 3 грудня, скоріш за все, динамівці зіграють з празькою “Спартою”, а 5-го - проти московського “Локомотива”.

Керманич “Динамо” Олексій Михайличенко привіз на збір 21 футболіста. Це Віталій Рева, Олександр Шовковський, Рустам Худжамов, Горан Саблич, Тіберіу Гіоане, Андрій Несмачний, Ласло Боднар, Олександр Радченко, Горан Гавранчич, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Георгій Пеєв, Віталій Лисицький, Йєрко Лєко, Флорин Чернат, Андрій Гусин, Олександр Мелащенко, Діого Ринкон, Лакі Ідахор, Максим Шацьких та Бадр Каддурі.

Через травму, отриману в стамбульському матчі, залишився в Києві досвідчений команди Юрій Дмитрулін, проте знов у строю Горан Саблич.

Найоперативніша та найдостовірніша інформація про перебування динамівців у Малазі – на офіційному сайті

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер