Динамівці прибули до Роттердаму

Динамівці прибули до Роттердаму

Сьогодні о 13.00 за київським часом делегація “Динамо” (гравці, тренери, керівництво, персонал, журналісти, VIP-персони) чартерним рейсом PS 7101 прибула в роттердамський аеропорт.

Після проходження процедур на кордоні гравці, тренери та керівництво клубу відправилося до готелю Hilton.

Олексій Михайличенко прийняв рішення взяти на гру з “Фейєноордом” 18 футболістів. Це: воротарі Віталій Рева, Рустам Худжамов; оборонці Ласло Боднар, Андрій Несмачний, Горан Саблич, Тіберіу Гіоане, Горан Гавранчич; півоборонці Олександр Хацкевич, Андрій Гусин, Діого Ринкон, Флорін Чернат, Йєрко Лєко, Ігор Скоба, Георгій Пеєв, Бадр Каддурі; форварди Леандро, Олександр Мелащенко та Максим Шацьких. Порівняно з делегацією в Турині відсутній лише юний Олександр Алієв.

Роттердам зустрів динамівців доволі теплою погодою (+17), без опадів. Сьогодні ввечері кияни проведуть тренування на стадіоні De Kuip. Перед заняттям керманич “Динамо” Олексій Михайличенко проведе прес-конференцію.

Нагадаємо, що двобій 3-го туру першого групового турніру Ліги чемпіонів “Фейєноорд” – “Динамо” відбудеться у вівторок, 1 жовтня, в 21.45 за київським часом (20.45 за місцевим).

До речі, у зв’язку з тим, що роттердамський аеропорт не практикує нічні рейси, динамівська делегація залишить Голландію лише в середу вранці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер