Динамівці запрошені до своїх збірних

Динамівці запрошені до своїх збірних

31 березня у Європі відбудеться серія товариських поєдинків національних збірних. У розпорядження своїх команд викликано 13 динамівців.

Україна
Павло Яковенко до молодіжної збірної запросив динамівців Олександра Яценко, Андрія Оберемко та Артема Милевського. Його колега Олег Блохін викликав на збір для підготовки до матчу з македонцями Віталія Реву, Олександра Шовковського, Андрія Гусина та Олега Гусєва.

Хорватія
У рамках підготовки до Євро-2004 хорвати зіграють зі збірною Туреччиною. Один з провідних півоборонців балканців Йєрко Лєко звично відправиться захищати кольори своєї команди, а ось Горан Саблич запрошення не отримав.

Болгарія
Ще один фіналіст Євро-2004 проведе контрольний поєдинок з росіянами. “Динамо” у цьому матчі буде представляти правий крайній Георгій Пеєв.

Білорусь
Наші північні сусіди з 29 по 31 березня проведуть тренувальний збір у Москві і зіграють товариський матч зі столичним “Локомотивом”. Серед запрошених динамівці Олександр Хацкевич та Валентин Белькевич.

Грузія
Команда Алена Жиреса поміряється силами з німецькою “молодіжкою”. Для підготовки до поєдинку французький фахівець викликав динамівця Александра Амісулашвілі.

Латвія
Головний тренер збірної Латвії Александр Старков назвав прізвища гравців, які готуватимуться до товариського поєдинку з командою Словенії. На лав команди викликано новобранця “Динамо” Маріса Верпаковскіса.

Румунія
Хавбек “Динамо” Флорин Чернат відправиться у розпорядження збірної для підготовки до контрольного поєдинку з Шотландією.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер