Динамівці принесли перемогу збірній України (U20) на чемпіонаті світу!

Динамівці принесли перемогу збірній України (U20) на чемпіонаті світу!

Переможна хода збірної України (U20) завершилася тріумфом на стадіоні в Лодзі. У фінальному поєдинку жовто-сині обіграли команду Південної Кореї - 3:1.

У стартовому складі українців на поле вийшли відразу троє представників «Динамо», що склали головне атакуюче тріо турніру - Цітаїшвілі, Супряга і Булеца. У запасі опинився голкіпер Кучерук, а захисник Попов, який пропускав цей поєдинок через вилучення в півфіналі, спостерігав за діями партнерів із трибун.

Уже на 5-й хвилині рефері призначив 11-метровий у ворота українців, який чітко реалізував Лі Кан Ін. На щастя, пропущений м'яч лише мотивував наших хлопців.

На 35-й хвилині Супряга виявився найспритнішим у штрафному суперника, моментально зреагувавши на рикошет і спрямувавши м'яч у сітку.

Другий тайм активніше почали українці і це принесло свої плоди - Супряга оформив дубль і вивів збірну вперед! Наш форвард скористався пасом справа і реалізував вихід сам на сам!

Фінальну крапку і, відповідно, золоті медалі українцям гарантував Цітаїшвілі! Уже на 90-й хвилині він підхопив м'яч фактично в центрі поля, протягнув до штрафної і точним ударом послав м’яча під дальню стійку!

3:1 - збірна України (U20), а з нею і п'ятеро динамівців, стали чемпіонами світу у 2019 році!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер