Динамівці приймають гостей з ОХМАТДІТу

Динамівці приймають гостей з ОХМАТДІТу

Футбольний клуб «Динамо» завжди допомагає тим, хто цього потребує. Наш клуб продовжує підтримувати зв’язок із лікарнею ОХМАТДИТ. Навесні динамівці відвідали важкохворих дітей із центру онкології, а у п’ятницю самі приймали гостей – до них прийшли малюки, які лікуються в кардіоцентрі Охматдиту.

Фан-клуб організував чудову екскурсію: малюки з батьками побували біля пам’ятника Валерію Лобановському, а біля монумента загиблим футболістам багато чого дізналися про так званий «матч смерті», після якого розстріляли чотирьох гравців «Динамо». Потім відвідали свята святих стадіону – динамівську роздягальню. «А де сидить Андрій Шевченко? А які забобони є у футболістів»? – раз по раз запитували діти.

Вдосталь насидівшись у кріслах гравців та сфотографувавшись на пам’ять, усі вийшли на поле стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Тут до них приєдналися футболісти нашої команди – Сергій Рибалка, Артем Кравець та Євген Хачеріді, а ще за кілька хвилин з діточками зустрівся і головний тренер Юрій Сьомін.

Отримавши у своє розпорядження м’ячі, діти із задоволенням влаштували міні-матч зі справжніми футболістами. Поділившись на дві команди, вони з веселощами й азартом намагалися їх обіграти і забити м’яча в імпровізовані ворота. Коли це вдавалося, їхній радості не було межі! Словом, вийшло справжнє свято!

Після такої розваги діточки із задоволенням вирушили до будівлі фан-клубу, де зацікавлено розглядали величезну кількість шарфів різних клубів, футболок гравців та дитячі малюнки, які були надіслані для участі в конкурсі. Багато дітей також захотіли намалювати футбольну команду «Динамо».

Після цього екскурсійна делегація плавно перейшла до конференц-залу. Там дітям показали цікавий відеосюжет, підготовлений телевізійною клубною службою «Динамо Київ ТБ», який розповідає про славну історію нашої команди аж до сьогоднішніх днів.

До діточок та їх батьків звернувся головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін: «Ми раді вітати вас, приходьте до нас частіше. Ми завжди до ваших послуг. Наступного разу зустрітися з вами прийдуть інші хлопці, які також пограють із вами у футбол. Я вам бажаю здоров’я, та частіше з нами зустрічатися», – слова Юрія Павловича були зустрінуті в залі оплесками.

І, нарешті, прийшов час найголовнішого – роздачі подарунків. Кожна дитина отримала енциклопедію «Динамо», присвячену 80-річчю клубу, журнал, шалик, чашку, плакат та брелок із логотипом улюбленої команди. Діточки відразу почали діставати подарунки з кульків, із цікавістю розглядаючи їх. А на згадку про цю зустріч було зроблено спільну фотографію.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер