Динамівці приносять перемогу збірній України над поляками

Динамівці приносять перемогу збірній України над поляками

Юніорська збірна України (хлопці 1985 р.н.) у товариському матчі на київському стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського переграла польських однолітків 3:2. Збірна України в цій віковій категорії представлена, в основному, гравцями 2-ї та 3-ї команди “Динамо”. Керує юніорами відомий у минулому півоборонець, заслужений майстер спорту Павло Яковенко.

Українці володіли ініціативою упродовж матчу, але фатальне невезіння на завершальній стадії атаки та помилки в обороні не дозволили їм обіграти поляків з великим рахунком.

Першими відзначились наші опоненти. На 13-й хвилині після подачі кутового м’яч у ворота Прохорова відправив Калиновський. Підопічні Яковенка надовго “заперли” гостей на їх половині поля, втратили масу моментів, але рахунок все-таки зрівняли.

Після навісу Алієва зі штрафного Ситнік одним дотиком голови підсік м’яч у кут – 1:1. На початку другого тайму, завдяки чудовим індивідуальним діям Олександра Алієва, українці повели в рахунку.

На 63-й хвилині Дмитро Воробей майстерно розправився з двома оборонцями, збільшивши перевагу “жовто-блакитних” до 2-х м’ячів. Гості зуміли відіграти лише один з них, коли на 70-й хвилині Юрченко несподівано влучно пробив з 12-ти метрів.

Юніорська збірна України - юніорська збірна Польщі - 3:2
Голи:
Ситник (32), Алієв (43), Воробей (62) - Калиновський (13), Юрченко (70).
Україна: Прохоров, Пучков, Прошин (кап), Яценко, Литвиненко, Попяк, Ситник, Алієв, Самборський, Милевський, Д. Воробей
На заміну виходили: Романенко, Жданов, Пашковський, Полуницький, Максимов, Адлейба.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер