»Динамо» продовжує лідирувати з 6-очковим відривом

»Динамо» продовжує лідирувати з 6-очковим відривом

Відбувся заключний матч 25 туру чемпіонату України. Київські динамівці впевнено розібралися з запорізьким "Металургом" 2:0 та відновили свою шестиочкову перевагу від переслідувачів.

"Металург" зробив "приємний" подарунок киянам у першому колі, але цього разу чемпіони не дали жодного шансу хоча б на нічию. Вже у першому таймі господарі двічі розпечатали ворота Глущенко (Гусєв, Верпаковскіс) і фактично оберегли себе від можливих проблем у другому таймі.

В цілому, кияни повністю контролювали м'яч, а значить і події на полі. У гостей можна виокремити лише голкіпера, який традиційно сильно грає проти "Динамо", а також Андрія Демченко. Лідер запорожців запам'ятався не лише своїм нестандартним мисленням, а також постійною грубістю і провокаціями на адресу Каддурі. На жаль, у одному з епізодів марокканець не стримався і, отримавши четверте попередження в чемпіонаті, пропустить наступний матч з "Дніпром".

Не зіграє з третьою командою турніру і Сергій Корниленко, який днями відправляється до табору молодіжної збірної Білорусі для участі в чемпіонаті Європи. Після поєдинку в Дніпропетровську до своїх національних збірних також мають поїхати Йєрко Лєко, Георгій Пеєв та Маріс Верпаковскіс.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер