Динамівці проведуть діагностику в Eurolab

Динамівці проведуть діагностику в Eurolab

Проведення гравцями «Динамо» поглибленого медичного обстеження ввійшло в практику багато років тому. На початку кожного року футболісти прибувають у спеціалізовану клініку, у якій проводять комплексну діагностику організму. У результаті клубні лікарі отримують докладне медичне досьє на кожного з гравців.

У 2008 році ця робота була виведена на якісно новий рівень. Це стало можливим після того, як ФК «Динамо» (Київ) і Центр діагностичної медицини EUROLAB підписали договір про співпрацю. Діагностику в одному з кращих медичних закладів країни пройдуть не лише гравці першої, другої і третьої команд, а також учні клубної дитячо-юнацької школи імені Валерія Лобановського.

За докладнішою інформацією кореспондент www.fcdynamo.kiev.ua звернувся до заступника директора ДЮФШ Володимира Жарикова:

- Медогляд хлопці проводитимуть впродовж місяця – до початку квітня. Раніше подібні обстеження ми проходили в Українському центрі здоров’я. У центрі «Євролаб» використовується сучасна діагностична апаратура, працює кваліфікований медперсонал. Кожного з наших молодих футболістів огляне педіатр, їм зроблять загальний аналіз крові та сечі, знімуть електрокардіограму, проведуть УЗД серця та інші обстеження.

Зрозуміло. За один день пройти всі вищеназвані процедури не вдасться. Наш псисько нараховує 250 вихованців ДЮФШ «Динамо». Лікар школи склав графік відвідування діагностичного закладу таким чином, що до відновлення чемпіонату України в дитячо-юнацькій лізі всі хлопці встигли пройти медогляд.

Для довідки:

Центр діагностичної медицини EUROLAB – міжнародний стандарт медичного обслуговування.

Метою діяльності центру є надання медичних послуг найвищої якості у строгій відповідності з національними і європейськими протоколами. При його створенні ставилось максимальне завдання – бути кращим медичним закладом в Україні.

Комплекс складається з сучасної медичної лабораторії, діагностичного радіологічного комплексу Siemens, медичної клініки EUROLAB і відділу медицини невідкладного стану.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер