Динамівці розквартирувалися у Валенсії

Динамівці розквартирувалися у Валенсії

У метушні перед від’їздом було проведено й приємну процедуру.

Олег Блохін від імені команди привітав із Днем народження марокканського півзахисника Юнеса Беланда, який потім, трохи ніяковіючи, потрапив до привітних обіймів інших футболістів «біло-синіх».

Але тренувальний процес, навіть у день від’їзду команди, ніхто не скасовував. Уранці футболісти розім'ялися та попрактикувалися в тенісбол, після чого головний тренер провів тактичне заняття безпосередньо на футбольному полі.

Потім прийшов час збиратися в дорогу. Зануривши весь багаж до автобусу, команда вирушила до Валенсії.

Отже, на гру-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи вилетіли 22 футболіста:

воротарі: Олександр Рибка, Максим Коваль;

захисники: Євген Макаренко, Євген Хачеріді, Александар Драгович, Данило Сильва, Домагой Віда, Євген Селін;

півзахисники: Олег Гусєв, Мігель, Лукман Аруна, Денис Гармаш, Юнес Беланда, Джермейн Ленс, Роман Безус, Сергій Сидорчук, Огнєн Вукоєвич, Андрій Цуріков;

нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейє, Дьємерсі Мбокані, Артем Кравець.

За три години команда, подолавши на клубному автобусі, який було орендовано у «Вільярреала», 282 км, дісталася місця призначення й розквартирувалася у п'ятизірковому готелі WESTIN Valencia (на фото), який розташований на відстані пішої прогулянки від історичного центру та бізнес району міста.

Завтра, 26 лютого, головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін о 18.30 (за київським часом) дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Футболісти о 19.00 розпочнуть на стадіоні «Месталья» (на фото) тренування, яке буде відкритим для ЗМІ на перші 15 хвилин.

Про всі ці події та власне гру ви в повному обсязі зможете дізнатися на офіційному клубному сайті від команди журналістів, яка буде працювати безпосередньо з місця майбутньої гри.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер