Динамівці розквиталися з “Таврією” за минулорічну осічку

Динамівці розквиталися з “Таврією” за минулорічну осічку

У останніх матчах динамівці, не дивлячись на солідну перевагу в рахунку, змусили похвилюватися своїх симпатиків. Гра з “Таврією” була з цієї “опери” – на табло розгромний рахунок, а до 40-ї хвилини матчу моментів біля воріт Стронцицького практично не було.

Кияни вийшли на поле без низки травмованих гравців(Саблич, Ринкон, Пеєв, Боднар, Дмитрулін) і вже в першому таймі втратили двох лідерів кінцівки сезону – Черната і Хацкевича. Сімферопольці довго та методично полювали за ногами технічного Флорина і після чергового грубого фолу румун залишив поле не без допомоги лікарів. Білорус, в свою чергу, у зіткненні з Беженаром зазнав травми плеча.

Певний проміжок часу динамівці перестроювалися. Не підвищив настрій господарям і нереалізований Максимом Шацьких одинадцятиметровий – надійно зіграв Стронцицький.

І все ж. Не могли динамівці, як і минулого року, поділитися з “Таврією “очками. Змарнувавши низку непоганих моментів, господарі забили дуже ефектний гол. Після флангового навісу сімферопольці вибили м’яч, біля якого першим опинився Гіоане, потужний удар якого влучив прямо у “дев’ятку”.

Не встигли гості оговтатися, як чергова атака динамівців збільшила рахунок на табло. Комбінація Милевський – Шацьких закінчилася виходом сам на сам узбека з воротарем і нокаутуючим ударом під поперечину.

Друга половина матчу також пройшла за динамівським сценарієм. Підопічні Олексія Михайличенко подовгу контролювали м’яч. Розмірений хід поєдинку змінив епізод на 67-й хвилині. Гігіадзе у штрафній виграв боротьбу у Федорова і з гострого кута відправив м’яч у ворота надійного Реви.

Хвилин десять тривала рівна боротьба, після чого “біло-блакитні” знову заволоділи ініціативою. Зусиллями Милевського, який сміливо йшов на двох-трьох оборонців, було зароблено штрафний. До м’яча підійшов Гавранчич, обвідний удар якого з 20-ти метрів у правий кут застав зненацька воротаря. Опісля киян було не зупинити. Принаймні тричі рахунок мав збільшуватися, але поталанило лише настирному Милевському.

За 7 хвилин до закінчення матчу на полі вперше з’явився юний Олександр Яценко, вихованець динамівської школи. Сподіваємося, що й інші хлопці будуть прогресувати, з’являючись у основному складі “Динамо”.

У вівторок більшість гравців першої команди відправляються до лав своїх національних збірних. Інші футболісти, що залишились у обоймі першої команди, під керівництвом Олексія Михайличенко продовжать підготовку до двох останніх матчів чемпіонату.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер