Динамівці роз'їхались по збірних

Динамівці роз'їхались по збірних

Відразу ціла група гравців «Динамо» покинула розпорядження клубу і вирушила до тренувальних таборів своїх збірних.


Утім, національна збірна України до матчів відбірного турніру Євро-2008 зі збірними Грузії та Італії готується на базі в Конча-Заспі і динамівцям воротарю Олександру Шовковському, захиснику Андрію Несмачному, півзахисникам Тарасу Михалику, Олегу Гусєву і Руслану Ротаню далеко від’їжджати не довелось.

П’ятеро динамівців готуються до матчу кваліфікації Євро-2009 (U-21) проти збірної Арсенії. Поєдинок відбудеться 12 вересня в Єревані. Серед запрошених воротар Олександр Рибка, захисники Олег Допілка, Віталій Мандзюк, Віталій Федорів, нападаючий Володимир Лисенко.

Восьмого вересня у французькому Руані відбудеться товариський матч між збірними Марокко та Гани. «Атлаські леви» уже кваліфікувались на Кубок Африки, який відбудеться в січні, і проводять цілеспрямоване тренування до цього турніру. Наставник марокканців Анрі Мішель запросив на збори перед матчем із Ганою двадцятьох виконавців. У тому числі і динамівця Бадра Ель Каддурі.

На матч відбірного турніру Кубка Африки Гвінея – Кабо-Верді, який відбудеться 8 вересня, наставник гвінейців викликав нападаючого Ісмаеля Бангура.

Поїхав до збірної перспективний нападаючий Балаж Фаркаш. 12 вересня в Стамбулі відбудеться матч Туреччина – Угорщина.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер