Динамівці роз'їхались по збірних

Динамівці роз'їхались по збірних

Руслан Ротань, фото ffu.org.ua
Півтора десятка гравців делегувало «Динамо» у склади збірних національних і молодіжних збірних різних країн.

Резонно, що найбільше представництво «біло-синіх» у складі національної збірної України. Олег Блохін для підготовки до відбірних матчів чемпіонату Європи проти Шотландії і Фарерських островів викликав шістьох динамівців.

Це голкіпер Олександр Шовковський, захисник Андрій Несмачний, півзахисники Олег Гусєв, Руслан Ротань, Тарас Михалик і нападаючий Артем Мілевський. Нагадаємо, що 13 жовтня українці зіграють у Шотландії, а аутсайдера групи приймуть удома 17 жовтня.

Головний тренер молодіжної збірної України Олексій Михайличенко у відбірних матчах Євро-2009 проти Туреччини і Ліхтенштейну розраховує на п’ятьох динамівців: воротаря Олександра Рибку, захисників Олега Допілку, Віталія Мандзюка і Віталія Федорова, нападаючого Володимира Лисенка.

Для участі у відбірному матчі Кубка Світу 2010 проти збірної Китайського Тайлею наставник збірної Узбекистану викликав Максима Шацьких. Зауважимо, що поєдинок відбудеться 13 жовтня в Ташкенті.

Майже місяць відновлювався після травми нападаючий Ісмаель Бангура. І відразу, не зігравши в складі «Динамо», був викликаний до національної збірної Гвінеї, яка проходить тренувальні збори у Франції. Якщо все складеться нормально, Ісмаель зіграє у товариських зустрічах проти «Сент-Етьєна» і збірної Сенегалу.

Захисник Бадр Ель Каддурі зараз у Касабланці, де готується зіграти в товариському матчі Марокко – Намібія.

Молодий нападаючий Балаж Фаркаш викликаний у розпорядження збірної Угорщини, у складі якої гратиме у відбірних матчах Євро-2008 проти Мальти і Польщі.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер