Динамівці роз'їхались по збірних

Динамівці роз'їхались по збірних

Після вчорашньої перемоги над криворізьким «Кривбасом» не всі динамівці отримали заслужений відпочинок. Так, уже сьогодні деякі з футболістів нашого клубу роз’їхались по своїх збірних.

Зокрема восьмеро динамівців захищатимуть кольори збірної України. У матчі проти збірної Сербії футболку національної команди може вперше приміряти нападаючий Артем Кравець. Також виклик від Олексія Михайличенка отримали воротар Олександр Шовковський, Олег Допілка і Андрій Несмачний, а також півзахисники Тарас Михалик і Олег Гусєв.

Ще двоє гравців, які представляють «Динамо-2», викликані до молодіжної збірної. Так, воротар Роман Загладько і півзахисник Микола Морозюк викликані на тренувальний збір команди, який передує матчам у Норвегії.

Окрім наших вітчизняних футболістів, також троє іноземців найближчими днями захищатимуть кольори своїх національних збірних. Збірна Гвінеї 25 березня в Парижі зіграє товариську зустріч проти Того. Нападник «Динамо» Ісмаель Бангура має всі шанси зіграти проти учасника останнього чемпіонату світу.

Цікавий матч пройде в Брюсселі – збірна Бельгії прийматиме Марокко. Зіграти за африканців розраховує динамівець Бадр Ель Каддурі, який на даний момент не має стабільної ігрової практики в основному складі «Динамо».

Капітан збірної Узбекистану Максим Шацьких викликаний для участі в кваліфікації Кубка світу-2010. Його збірна зіграє проти Саудівської Аравії 26 березня в Ташкенті.

Відзначимо, що в суботу узбеки провели товариський матч проти збірної Йорданії, і впевнено перемогли з рахунком 4:1. Сталось це без участі Максима, оскільки вчора він своїми голами допоміг «Динамо» здолати «Кривбас». Після дубля у ворота криворожців на рахунку Шацьких уже 96 голів за час виступів у чемпіонатах України. За цим показником узбецький форвард вийшов на друге місце, поступаючись лише недавньому капітану динамівців Сергію Реброву (123 голи).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер