Динамівці роз'їхалися по збірних

Мілош Нінкович; фото AFP

Наступного тижня національні збірні проведуть вирішальні матчі за право зіграти наступного року на чемпіонаті світу в ПАР. Про українських футболістів, які 14-го та 18-го листопада зіграють проти греків у плей-оф кваліфікації європейської зони, ми вже повідомляли. Також ми писали про вибір наставника молодіжної збірної України, на яку 13-го листопада чекає непростий поєдинок у Бельгії в рамках відбірного турніру до Євро-2011 (U-21).

Вирішальні матчі також проведуть в Африці. Збірна Нігерії з Айїлою Юссуфом у складі зобов’язана 14 листопада перемагати в Кенії, але в той же час «суперорлам» необхідно сподіватися на осічку свого головного конкурента, збірної Тунісу, в гостьовому поєдинку з Мозамбіком.

Сербія вже забезпечила собі місце у фінальній стадії чемпіонату світу і вже розпочала планомірну підготовку до участі в головному футбольному турнірі чотириріччя, проводячи товариські поєдинки. 14 листопада серби зіграють у Белфасті проти збірної Північної Ірландії, а чотирма днями пізніше у столиці Англії поміряються силами з національною командою Південної Кореї. Мілош Нінкович сподівається в черговий раз одягнути футболку національної збірної.

Також 14-го листопада по одному товариському матчу проведуть збірні, які вже втратили шанси стати учасниками чемпіонату світу в ПАР. У невеликому містечку Вінковці збірна Хорватії з Огнєном Вукоєвичем у складі зіграє з Ліхтенштейном, а Тіберіу Гіоане спробує допомогти румунській команді переграти на виїзді збірну Польщі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер