Динамівці роз'їхалися по збірних

Динамівці роз'їхалися по збірних

У найближчі півтора тижні національні та молодіжні збірні різних країн світу проведуть офіційні та товариські матчі. У деяких з них візьмуть участь футболісти «Динамо».

В.о. головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев назвав список гравців, викликаних на контрольні матчі з Польщею та Чилі, які відбудуться відповідно 4 вересня в Лодзі та 7 вересня в Києві. Серед 24 футболістів – п’ятеро представників «Динамо». Це захисники Тарас Михалик та Євген Хачеріді, півзахисник Олег Гусєв, нападники Андрій Шевченко та Артем Мілевський.

У матчах кваліфікації чемпіонату Європи 2012 року можуть узяти участь четверо динамівців:

Огнєн Вукоєвич (Хорватія)

3 вересня. Латвія – Хорватія
7 вересня. Хорватія – Греція

Роман Єременко (Фінляндія)

3 вересня. Молдова – Фінляндія
7 вересня. Голландія – Фінляндія

Мілош Нінкович (Сербія)

3 вересня. Фарери – Сербія
7 вересня. Сербія – Словенія

Горан Попов (Македонія)

3 вересня. Словаччина – Македонія
7 вересня. Македонія – Вірменія

Підготовчий збір у Барселоні проведе збірна Бразилії. Ману Менезеш задіє в ньому гравців, які виступають у європейських чемпіонатах. Серед претендентів на місце у складі пентакампеонів – київський динамівець Андре Феліпе.

Надважливі матчі в боротьбі за вихід до плей-офф Євро-2011 (U-21) доведеться провести молодіжній збірній України. Підопічні Павла Яковенка зустрінуться на столичному стадіоні «Оболонь Арена» зі збірними Франції (3 вересня, початок о 19:30) та Словенії (7 вересня, початок о 18:00). Серед викликаних для підготовки до ігор 26-ти виконавців семеро представників «Динамо». Це воротарі Денис Бойко та Артем Кичак, захисник Темур Парцванія, півзахисник Денис Гармаш, нападники Андрій Ярмоленко, Роман Зозуля та Артем Кравець.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер