Динамівці роз'їхалися по збірних

Динамівці роз'їхалися по збірних

17 листопада – останній день у нинішньому році, передбачений календарем ФІФА для проведення матчів національних та молодіжних збірних по всьому світу. Є шанс захистити честь своїх збірних і в дев'ятьох представників «Динамо».

Національна збірна України проведе товариський матч проти Швейцарії. Це буде перший матч між командами після зустрічі в 1/8 фіналу чемпіонату світу 2006 року в Німеччині, коли «жовто-сині» завдяки успішному виконанню серії пенальті й упевненій грі Олександра Шовковського у воротах переграли свого опонента й увійшли до вісімки найсильніших збірних світу. У майбутньому поєдинку, який відбудеться в Женеві, можуть взяти участь захисник Тарас Михалик, півзахисник Андрій Ярмоленко та нападник Артем Мілевський.

Наставник молодіжної збірної Павло Яковенко в матчі з однолітками з Чехії (з якими, до речі, нашим хлопцям доведеться зустрітися в одній групі фінального турніру чемпіонату Європи 2011 року в Данії) вирішив перевірити у справі найближчий резерв. Виклик від тренерського штабу «молодіжки» отримали воротар Максим Коваль, захисник Темур Парцванія та півзахисник Денис Гармаш.

Фінляндія та Хорватія проведуть відбіркові матчі до чемпіонату Європи 2012 року. Півзахисник Роман Єременко вже перебуває в розташуванні своєї збірної й готується зіграти в домашньому матчі із Сан-Марино, а ось колега по амплуа Огнєн Вукоєвич своїй команді в домашньому поєдинку з Мальтою допомогти не зможе, оскільки відбуває дискваліфікацію за дві жовті картки впродовж відбіркового турніру.

Багато збірних проводять товариські матчі по всьому світу. Так, Марокко із захисником Бадром Ель Каддурі у складі зустрінеться в Белфасті зі збірною Північної Ірландії, а нападник Андре може зіграти у принциповому матчі проти Аргентини – поєдинок відбудеться в Досі (Катар).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер