Динамівці роз'їхалися по збірних

Динамівці роз'їхалися по збірних

Після напруженого графіку матчів за клуб, футболісти «Динамо» роз’їхалися до розташувань збірних та мають можливість в певній мірі перевести подих.

Збірна України проведе товариський матч проти Італії. Із чемпіоном світу 2006 року «жовто-сині» зіграють 29 березня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського (початок – о 21:45). Проти «Скуадри Адзурри» можуть зіграти й шестеро динамівців – Шовковський, Алієв, Гусєв, Шевченко, Ярмоленко та Кравець.

Два склади молодіжної збірної готуються до фінальної частини ЧЄ-2011 (U-21) та старту у відбірковому циклі ЧЄ-2013 (U-21) відповідно. Основний, до якого увійшли представники «Динамо» Бойко, Гармаш та Зозуля, проведе спаринги з Ісландією (24 березня, Київ) та Данією (28 березня, Хернінг), які також є фіналістами ЧЄ-2011 (U-21). Другий, який склали футболісти 1990-1991 р.н., зіграє на Балканському півострові з Хорватією (24 березня) та Сербією (29 березня). Виклик отримали і троє динамівців – Люлька, Парцванія та Рибалка.

Також за свої національні збірні зіграють і п’ятеро легіонерів «Динамо». Збірній Сербії з викликаним півзахисником Мілошем Нінковичем доведеться провести два відбіркових поєдинки до ЧЄ-2012 – 25-го березня підопічні Владимира Петровича вдома приймуть Північну Ірландію, а 29-го березня на виїзді зіграють з Естонією. Захисник Горан Попов у складі македонської збірної вирушає до Дубліна, де у відборі до першості Європи зіграє 26-го березня проти Ірландії.

Півзахисник Огнєн Вукоєвич зі збірною Хорватії також 26-го березня зіграє у Тбілісі з Грузією у боротьбі за вихід на ЧЄ-2012, а через три дні в Парижі на «Стад де Франс» буде протистояти французам. Ще один динамівський європеєць, півзахисник Роман Єременко, зіграє на виїзді за Фінляндію проти Португалії (29 березня).

Завдяки успішній грі у складі «Динамо» отримав виклик до збірної Нігерії й захисник Айїла Юссуф. «Орлам» доведеться провести два домашні матчі – спочатку в рамках відбору проти Ефіопії (26 березня), а потім товариський проти Кенії (29 березня).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер