Динамівці роз’їхалися по своїм збірним

Динамівці роз’їхалися по своїм збірним

12 та 16 жовтня європейські футбольні збірні проведуть 2-й та 3-й тури відбіркового турніру Євро-2004. Ціла група київських динамівців відправилася захищати кольори своїх національних команд.

Україна
Головний тренер нашої збірної Леонід Буряк запросив на збір шістьох футболістів “Динамо”. Це голкіпер Віталій Рева, оборонці Андрій Несмачний, Юрій Дмитрулін, Олександр Радченко, хавбек Андрій Гусин та форвард Олександр Мелащенко.

Зазначимо, що Радченко та Дмитрулін навряд чи зможуть вийти на поле, адже після травм ще не набрали відповідних фізичних кондицій.

Українці зіграють 12 жовтня вдома зі збірною Греції, а 16-го в Белфасті проти Північної Ірландії.


Румунія
Керманич румун Ангел Йорданеску вирішив звернутися до послуг Тіберіу Гіоане та Флоріна Черната. Тібі та Фло 12 жовтня зможуть вийти на поле у домашньому матчі проти норвежців, а 16-го відправляться в Люксембург.


Білорусь
Провідний хавбех “Динамо” і збірної Білорусі Олександр Хацкевич відправився допомагати своїй команді у важких матчах в Австрією (вдома) та Чехією (на виїзді). Ще один білоруський динамівець Валентин Белькевич не зможе зіграти за збірну через травму.


Лєко проти Пеєва?

Новобранець “Динамо” хорват Йєрко Лєко зможе зустрітися на футбольному полі проти Георгія Пеєва. Київський болгарин знов у збірній Болгарії, яка зіграє в Софії з хорватською дружиною. Зазначимо, що Гошо має постійне місце в болгарській команді, а ось Лєко доведеться докласти чимало зусиль, щоб вийти в стартовому складі збірної Хорватії.

Крім того, 16-го жовтня Болгарію чекає легка прогулянка у вигляді домашнього поєдинку з Вірменією.


Угорщина
Пропустив два матчі збірної Угорщини через операцію, Ласло Боднара знову викликано до табору національної команди. Угорці зіграють на виїзді зі шведами і вдома з сан-маринцями.


З різних причин (частина – через травми) залишились у Києві Горан Саблич, Сергій Федоров, Владислав Ващук, Олександр Головко, Горан Гавранчич, Бадр Каддурі, Максим Шацьких. Не виключено, що деякі з гравців першої команди, яких на викликали в свої збірні, зіграють за “Динамо-2” у Миколаєві в турнірі команд першої ліги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер