Динамівці розбили вікінгів. Коментарі гравців

Динамівці розбили вікінгів. Коментарі гравців
Євген Хачеріді

Перемоги на підготовчому зборі мають одне важливе значення – позитивно впливають на атмосферу в колективі. В автобусі та в холах готелю відразу панує веселий настрій, в хід ідуть жарти і розиграші. На грі «Динамо» - «Вікінг» (2:0) окрім делегацій обох команд був присутній авторитетний у світовому футболі фахівець – Радомир Антич. Тренер збірної Сербії відпочиває на півдні Іспанії та охоче скористався можливістю зустрітися зі своїм підопічним Мілошем Нінковичем, а також подивитися гру «Динамо». До речі, Антич напевно здобув необхідну інформацію про гравців збірної України. Адже саме з нашою збірною Сербія зіграє 10-го лютого в рамках Міжнародного турніру на Кіпрі.

По закінченню матчу захисники «Динамо» Андрій Несмачний та Євген Хачеріді прокоментували події на полі:

Андрій Несмачний:

- На тлі навантажень на трьох тренуваннях у день залишається втома і тяжкість у ногах. Через цю роботу зараз ми маємо пройти, щоб добре підготуватися до матчів із «Валенсією». Цього року в нас небагато новачків. Один із них – Сергій Кравченко – грав зі мною в першому таймі. Це кваліфікований футболіст, технічний, комбінаційний, серйозно ставиться до футболу. У товариських матчах рахунок для нас стоїть далеко не на останньому місці. Ніхто не любить програвати і всі з нас виходять, щоб добитися позитивного результату. З ним приходить упевненість. А найголовніше на зборах – добре підготуватися до сезону. Тому з перших матчів, незалежно від їхнього статусу, потрібно виходити і віддаватися на сто відсотків. Значить, тоді ми добре виконуємо свою роботу.

Євген Хачеріді:

- У другому матчі я виходжу в другому таймі. Поступово з'являється впевненість, підвищується взаєморозуміння з партнерами. Сьогодні Юрій Павлович вперше випустив мене на позиції лівого захисника. На цьому зборі поставив завдання довести тренерам, що гідний грати в «Динамо». Хочеться вірити, що поки це в мене виходить. Можливо не повністю, але вже точно більше ніж на 50 відсотків. Іноді доводиться отримувати зауваження від тренерів. В основному це стосується підвищення швидкісних якостей. Я високого зросту і цьому компоненту прагну приділяти особливу увагу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер