Динамівці збираються в Києві

Динамівці збираються в Києві

Швидко минули 27 днів відпочинку, тепер для гравців «Динамо» прийшов час забути про приємне та знову згадати «про головне», розпочавши підготовку до виступу в новому футбольному році. До першого офіційного матчу залишається трохи більше місяця, що ще більше підвищує важливість кожного тренувального дня. Програма підготовки у тренерського штабу розписана до дрібниць, залишається з максимальною серйозністю та відповідальністю стати до її виконання.

Сьогодні гравці та тренери «Динамо» збираються в Києві. Переважно це стосується легіонерів, які повертаються з далеких країн. Українці у своїй більшості вже давно на місці. Далекий переліт доведеться здійснити південноамериканцям. До речі, серед них першим приземлився в аеропорту «Бориспіль» Факундо Бертольйо. Трохи пізніше прибувають літаки бразильської братії. Також сьогодні на базі в Кончі-Заспі чекають на Юрія Сьоміна. На вечір у нього заплановано низку робочих зустрічей.

Починаючи із завтрашнього дня команда серйозно розпочинає підготовку до другої частини сезону. Після проходження поглибленого медобстеження у планах Юрія Сьоміна проведення в середу одного тренування, у четвер – двох. У п'ятницю та суботу динамівці також займатимуться на базі в Кончі-Заспі, а в неділю вирушать на підготовчий збір до Ізраїля.

Упродовж двох тижнів команді, а на збір Юрій Сьомін планує викликати не менше тридцяти гравців, доведеться виконати великий об'єм роботи. У першу чергу, під керівництвом Вінченцо Пінколіні буде проведено цикл функціональної підготовки. Також у тренувальному режимі та контрольних матчах Юрій Сьомін вирішить кадрові питання, визначивши, на яких виконавців буде зроблено ставку в майбутньому.

В Ейлаті, де динамівці будуть проводити збір, заплановано чотири матчі. Наводимо до вашої уваги попередній розклад, цілком можливо, впродовж збору до нього будуть внесені зміни:

23 січня – збірна Ейлату (Ізраїль)
25 січня – «Маккабі» Хайфа (Ізраїль)
27 січня – ФК «Нижній Новгород» (Росія)
30 січня – ФК «Нижній Новгород» (Росія)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер