Динамівці зіграли за молодіжну збірну України

Динамівці зіграли за молодіжну збірну України

У стартовому складі «жовто-синіх» вийшли п'ять представників «Динамо» – захисник Олександр Сирота, півзахисник Володимир Бражко, а також орендовані в інші клуби захисник Владислав Дубінчак, півзахисники Роман Вантух та Сергій Булеца.

Один із динамівців узяв безпосередню участь у першому забитому м'ячі. Уже на 3-й хвилині Дубінчак прострілив із лівого флангу, а Кухаревич точно пробив у кут. Надалі м'яч ще тричі побував у сітці воріт господарів та лише один залетів у рамку «жовто-синіх».

Відзначимо, що в другому таймі на полі з'явився ще один динамівець, нападник Євген Ісаєнко, який мав можливість відзначитися забитим м'ячем. Наприкінці зустрічі форвард заробив пенальті та сам узявся його виконувати, але воротар парирував удар із «позначки».

Додамо, що в заключному матчі відбірного турніру підопічні Руслана Ротаня, що втратили шанси на вихід до фінальної частини Євро-2021 (U21), зіграють 17 листопада вдома з Північною Ірландією.

Відбірний турнір на Євро-2021 (U-21)

Мальта (U-21) – Україна (U-21) – 1:4.

Україна (U-21): Трубін, Якимець, Бабогло, Сирота, Дубінчак, Булеца (Ярмолюк, 86), Бражко, Судаков (Кравчук, 72), Назаренко (Мілованов, 64), Вантух (Шевцов, 86), Кухаревич (Ісаєнко, 64).

Голи: Елуні (47) – Кухаревич (4, 32), Мілованов (79), Шевцов (90+2).

Нереалізований пенальті: Ісаєнко (89, воротар).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер