Динамівці зіграли за свої збірні

Динамівці зіграли за свої збірні

У середу в Європі відбулись товариські матчі національних та молодіжних збірних. У цих зустрічах взяли участь одинадцятеро київських динамівців. Цікаво, що найбільша “концентрація” представників чемпіона України спостерігалася у …мінському поєдинку Білорусі та Литви.

Україна

Молодіжна збірна України зіграла внічию зі словацькими однолітками 1:1. За збірну господарів весь матч відіграв київський динамівець Андрій Оберемко. Саме після його передачі на 22-й хвилині рахунок у зустрічі відкрив Карамушка. Цікаво, що за опонентів на поле зіграв Томаш Брушко, який виступає в Німеччині, але продовжує належати “Динамо”.

Національна збірна України з аналогічним рахунком закінчила поєдинок з “дорослою” збірною Словаччини. Усі 90 хвилин ворота “жовто-блакитних” захищав Олександр Шовковський – до свого активу голкіпер може занести кілька “сейвів” та чітких дій на виході.

До 33-ї хвилини на позиції лінійного грав Олег Гусєв. Віталій Рева залишився в запасі, а Сергій Федоров через температуру не потрапив до заявки на гру.

Болгарія

Команда Пламена Маркова переконливо розібралася з непоступливими камерунцями 3:0. Динамівець Георгій Пеєв відіграв другу половину зустрічі.

Латвія

Найкращий бомбардир “Динамо” у другому колі українського чемпіонату Маріс Верпаковскіс провів увесь матч проти Ісландії (0:0), але так і не зумів відзначитися.

Хорватія

Дружина Отто Барича завдяки голу “бременського музиканта” Івана Класнича у гостях обіграла Македонію 1:0. У другому таймі на поле вийшов Йєрко Лєко.

Білорусь – Литва

Білоруси з мінімальною перевагою 1:0 обіграли Литву. Олександра Хацкевича було замінено після перерви, а Валентин Белькевич відіграв усі 90 хвилин. У литовців усю гру на полі провів Едгарас Чеснаускіс.

Молодіжна збірна Білорусі розторощила швейцарців 4:1. Сергія Корниленко було замінено на 64-й хвилині – до цього він встиг отримати попередження та віддати два гольових паси.

Сербія і Чорногорія

Серби у важкому поєдинку в Белфасті проти збірної Північної Ірландії зуміли здобути нічию 1:1. Динамівець Горан Гавранчич відіграв усі 90 хвилин.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер